Royal Travel Svetimex София

Описание на Royal Travel Svetimex София

Туристическа агенция "РОЯЛ ТРАВЕЛ СВЕТИМЕКС" ООД е туроператор и туристически агент с удостоверение № 05408 от Министерството на Икономиката на Р.България. Фирмата е регистрирана на 28.01.2005 година и за периода от своето съществуване се радва на добър успех. В своята дейност „Роял Травел Светимекс” предлага гама от туристически услуги като: хотелски резервации, трансфери, летни и зимни почивки в страната и чужбина, разнообразие от екскурзии в България и до близки и далечни страни, СПА и балнеоложки туризъм, детско-юношески екскурзии и отдих в страната и чужбина, оказва съдействие при издаване на визи за Русия, Република Южна Африка, Дубай, Индия, Тайланд, Китай, Виетнам и др.

Предлаганите от нас самолетни екскурзии са базирани с чартърни полети или редовни авиолинии до множество атрактивни дестинации по света, грижливо подбрани от нашият екип. Те биват както за индивидуални туристи, така и групови пътувания. Всяка една програма на екскурзията може да бъде индивидуално променена и съобразена с времето и възможностите на всеки клиент. Автобусните ни екскурзии са събразени с времето за пътуване и почивките на туристите.

„Роял Травел Светимекс” има редица сключени договори с местни и чуждестранни хотели, автотранспортни фирми, туроператорски фирми зад граница и в България, което ни дава възможност да организираме фирмени мероприятия, настаняване в хотели на чуждестранни гости, както и придружаването им по време на туристическите обиколки в София и страната, посрещане и изпращане на летище и др.

“Роял Травел Светимекс” предлага хотелски резервации в България и в над 50 000 хотела по света, чрез международните резервационни системи, с които работи. Като агент на редица чуждестранни туроператори, “Роял Травел Светимекс” предлага екскурзии и почивки до различни дестинации. Нашата основна задача е да предоставим техните оферти на клиентите и да им съдействаме за правелния избор.

В началото на нашата дейност приоритетни за „Роял Травел Светимекс” бяха детско-юношеските екскурзии и отдих в страната и чужбина, но и днес организираме тематични пътувания – природо-научни и историко-познавателни, зелени училища с учебно-възпитателна цел, международни младежки спортни турнири, абитуриентски балове и др.

Екипът на „Роял Травел Светимек” е на Ваше разположение и ще се радва да задоволи Вашите очаквания!