Вила Троянския балкан Бели Осъм
  • 1. Снимка на Вила Троянския балкан Бели Осъм

Описание на Вила Троянския балкан Бели Осъм

Красив изглед към планина,чиста изворна вода,тишина,спокойствие и гостоприемство ще допренесат за доброто Ви настроение и пълноценна почивка.На 10км.от гр.Троян в подножието на Стара планина под Беклемето се намира вила „Мария”. В близост възможност за плуване в минерални басейни в с.Чифлик,с.Шипково,СПА Бели-Осъм.

Туризъм до х.”Козя стена”,х.”Хайдушка песен”.Каране ски и шейни на скиписта на Беклемето.Пикник и конна езда на „Айдушкото сборище”.Посещение на Троянския манастир.единствения в България природонаучен музей,културни,исторически и природни забележителности.Предлагаме за ползване трапезария с кухненски бокс,барбекю с камина,пещ за печене на агне,детски кът с люлки,пясъчник ,кабелна във всяка стая,парно,паркинг,голям тревен двор с цветна градина и алпинеум.

Разполага с 14-16 местапрез лятото до 23Цени според сезона 10-20лв.за деца до 10год.намаление,до5год.безплатно.През зимнияотоплителенсезон за групи,за две или три нощувки За празници по договаряне.ЗАПОВЯДАЙТЕ! М.Краева-Доневска 0888422144