6 от най-луксозните частни клубове в света

18.06.2019
6 от най-луксозните частни клубове в света

Някои хора могат да си позволят доста неща, понякога повече, отколкото е необходимо. Но, който може си го може... Нека видим луксозните частни клубове на богатите. Нека помечтаем и се насладим на тези красоти. Те са малко известни, но едни от най-скъпите места в света. Ето ги и тях:

1. Silencio – Париж

Франция и по-точно красивият Париж пази ключа за един от най-вдъхновяващите клубове. Колкото и интересен, толкова и строг е той. Като клуб за изкуство, ако желаете да членувате в него, трябва да докажете уменията и таланта си.

2. The CORE Club - Ню Йорк

Този клуб се намира в САЩ и по-точно Ню Йорк. В него членуват едни от най-популярните музикални изпълнителни, дизайнери, директори и висшестоящи личности. Неговата годишна такса възлиза на 12 900 долара, а първоначалната за влизане – 37 900 долара.

3. Capital Club - Дубай

Частни клубове

Ето го и красивият Дубай, който може да се похвали с великолепен клуб, чиито членове са политици и управници. Темите, които се разискват в него са сериозни – икономически, търговки, политически. Човек може да влезе в него единствено, ако разполага с препоръка от други двама членове и покана. Сумата, която трябва да плати на влизане, е 15 150 долара.

4. The 1930 - Милано

Сърцето на Италия – Милано, крие тайна. Тайната е този клуб, в който можеш да влезеш, като откриеш скрита врата. Там няма интернет, няма обхват. Никой не знае какво се обсъжда или какви са цените, освен онези, които членуват в него.

5. The Arts Club - Лондон

The Arts Club - Лондон

Създателят на този клуб е Чарлз Дикенс, а целта, както подсказва и името му, обсъждате на теми, свързани с изкуство, литература, нови изобретения и научни технологии. Всеки, който иска да се присъедини, трябва да заплати 1900 долара.

6. Голф-клуб Карнеги

Намира се в Шотландия и е разположен в замъка Скибо. Собственост е на Андрю Карнеги, чието име носи, богат филантроп и индустриалец. Всеки който желае да се присъедини към клуба, трябва да заплати скромната сума от 34 400 долара, като има и годишна такса в размер от 11 000 долара.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати