Отново проблем с тока на Свети влас

08.08.2010
Отново проблем с тока на Свети влас

Токът в курорта Свети влас отново беше прекъснат. Хотелиерите още не са забравили кошмарът от липсата на електрозахранване в продължение на 26 часа на 23 юли и отново бяха сполетени от беда.

Това води до липса на климатици, невъзможността да се поднесат студени напитки, както и да се приготви топла храна. А туристите са платили за пакет "ол инклузив".

Според Милена Личева, управител на хотелски комплекс, това е опит да се саботира туристическия сезон и хотелиерите да фалират. На въпроса каква е причината, от електрозахранване отговорът: има авария работи се по нейното отстраняване.

По - късно е установено, че пожар и авария са били причината за спирането на тока. Пожарът е причинен от прекалено високата консумация в курорта Слънчев бряг. Подменени са два трансформатора.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Александра
Александра
05.03.2017 11:36
За съжаление самоубийството не би помогнало, така че недей, няма смисъл. И аз имах подобни мисли, но мина време, и осъзнах че всъщност не са били мои. Може да не вярваш, но най-вероятно някой демон опитва да те съсипе, с мен беше същото, добре че се събудих навреме. Не се предавай, може да е клише, но е вярно - помогни си сам, за да ти помогне и Бог ☺ Alles gut freund!
0
0