Ол инклузив лайт по Черноморието

26.05.2012

Популярният пакет ол инклузив за този сезон по Черноморието ще бъде предлаган в различни варианти. Целта на хотелиерите е да се намали себестойността на продукта, както и да се избегне изхвърлянето на храна.

При ол инклузив лайт на блок масата се предлагат само 2-3 ястия на хранене, свива се консумацията на алкохол, като се въвеждат часове, в които пиенето е безплатно.

В някои от хотелите дори е махнато безплатното кафе сутрин, а други се връщат към столовото хранене по предварителна заявка на гостите.

Ол инклузив лайт по Черноморието

По този начин пада себестойността на ол инклузив почивката на Златни пясъци под 40 лв. на нощ, каквато оферти вече има. При почивка с нормален ол инклузив тя би струвала около 80-100 лв. на нощ.

Вече по Черноморието хотелиерите са започнали да обявяват намаления от начално обявените цени. Най-големите намаления са за началото на сезона през юни и юли, но не липсват такива и за август.

Често обаче има и уловки, за които туристите трябва да внимават. Има допълнително заплащане за стая с изглед към морета, за паркинг, за ползване на хладилник.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати