Уникална арт прожекция в Бургас

13.02.2013

В дните от 22 до 24 март в Бургас ще се проведе фестивала "Включи града". Това е второто издание на фестивала. Неговите изяви ще бъдат Морското Казино, Флората, централните улици. Мероприятия са предвидени и на ремонтираната Графична база.

През фестивалните дни изява ще имат по 60 групи на ден. Ще бъдат организирани също Уърк шопове, безплатни работилници за съвременно изкуство, различни пърформанси.

Гвоздеят на фестивала ще бъде подготвяният 3D Mapping. Това 15 минутно шоу ще се състои няколко дни преди началото на фестивала. Тази технология е рядко използвана, но е с много силен ефект защото превръща обикновени неща в истинско зрелище.

Уникална арт прожекция в Бургас

За това е избрана сградата на община Бургас защото тя има внушителна и респектираща визия, намира се в центъра на града, има голямо пространство, на което да се съберат повече хора, за да наблюдават шоуто.

Уникалната арт прожекция ще бъде озвучена със специално създаден саунд. Очаква се за зрителите един от най-вълнуващите моментни да бъде "врязването" на коне в сградата.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати