Слънчев бряг ограничава броя на такситата

16.04.2013

По-малко на брой, но по-качествени и по евтини транспортни услуги ще се предлагат тази година на гостите на Слънчев бряг, съобщават от ръководството на акционерно дружество Слънчев бряг.

Слънчев бряг

От вчера (15 април) започна приема на заявленията на желаещите да предлагат различни видове транспортни услуги на територията на курорта. Заявления ще подават не само таксиметровите коли, но и желаещите да превозват посетителите с велосипеди, рикши и файтони.

Специален стикер ще ще получат сертифицираните фирми за превоз. Срещу сумата от 220 лв., те ще получат специалното обозначение, което им дава право да извършват таксиметрови услуги на територията на общината. Тази година броят на таксиметровите коли ще бъде съкратен до 26 коли.

Предвижда се и съкращение в бройката на файтоните – отново до 26. Желаещите да забавляват гостите на курорта с този нетрадиционен транспорт ще трябва да заплатят 1800 лева еднократна сезонна такса.

Предвиждат се допълнителни ограничения за движението на файтони в часовете от полунощ до 9 сутринта. Младежките турове по баровете тази година ще се провеждат само след предварително разрешение и по точно определен маршрут.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати