Бургас с най-ниски цени за чадър и шезлонг

23.06.2013

Южното ни Черноморие е готово за приемане на туристи. По плажните ивици има спасителни екипи от 1 юни, които ще останат тук до 1 септември. Оборудвани са и реанимационните пунктове.

Имаше предложение за уеднаквяване на цените, които ще се заплащат за ползване на чадър и шезлонг. В момента за тази услуга най-ниски са цените в Бургас. Заплащат се само 3 лева.

Плажуващите обаче са убедени, че едно такова уеднаквяване ще доведе до повишаване на цените, доближавайки ги да тези в големите курорти.

Бургас с най-ниски цени за чадър и шезлонг

Експертите проверили плажа в Поморие са на мнение, че той е напълно готов да приема туристи. Тук е осигурена свободна зона, за всички, които не желаят за ползват чадър или шезлонг под наем.

Концесионерите на плажовете тук смятат, че уеднаквяване не нужно, тъй като всеки плаж предлага различни условия за почивка.

В Равда цената за сянка ще остане 5 лева. Почиващите в Слънчев бряг обаче ще трябва да приготвят по 8 лева на ден за шезлонг и по 8 за чадър.

Тази година таксата е повишена с 1 лев, в сравнение с миналата година, като причината е повишаването на концесионната такса.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати