Лифтът на Банско заработва от 1 юли

25.06.2013

От 1 юли 2013 година до 15 септември кабинковият лифт в Банско ще работи с лятно работно време. Всички, които искат да се възползват от услугите му, ще могат да го направят всеки ден от 8:00 до 16:30 часа, когато ще бъде последното качване за деня.

Лифтът на Банско заработва от 1 юли

Крайната дестинация на съоръжението е уникално красивата Бъндеришка поляна, която предлага много забавление за малки и големи. Малчуганите ще могат да лудеят на уникалната детска площадка, която е изградена съобразно всички изисквания за безопасност.

Любителите на ските няма да останат разочаровани от липсата на сняг, защото ще могат да се спуснат по изкуствената лятна ски писта. Дори и да не ви бива много в този спорт не се притеснявайте, защото на разположение ще има квалифицирани ски учители. Първокласен ресторант ще задоволи вкуса дори и на най-капризните кулинари.

Бъндеришка поляна е и начален пункт на най-популярните вело и пешеходни маршрути в Пирин планина. Съвсем кратка разходка ще ви отведе до хижите Бъндерица и Вихрен или Байкушевата мура.

Цените за возене тази година са 15 лева за възрастни двупосочен или 12 лева в едната посока. Студентите, учениците и децата до 12 години ползват намаление, като за целта трябва да се удостовери възрастта на детето или да се покаже валидна ученическа или студентска карта.

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати