Интересни предложения за всеки хотел и ресторант на СИХРЕ 2013

14.10.2013
СИХРЕ

13-ото издание на СИХРЕ – специализираното изложение за хотелско и ресторантско оборудване ще се проведе от 6 до 9 ноември в Интер Експо Център – София.

По време на събитието тази година ще се проведат националните квалификации за Bocuse d’Or Европа, организирани от Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ). Българският представител, който ще бъде излъчен, ще вземе участие в престижния конкурс на най-добрите готвачи в света.

Водещи производители и вносители на кухненско, ресторантско и хотелиерско оборудване ще представят своите нови продукти и услуги. Ще бъде демонстрирано дизайнерско текстилно обзавеждане на хотели и ресторанти, както и широка гама от перилни и почистващи препарати.

Лидерите на българския пазар в предлагането на модерно, иновативно и качествено професионално кухненско оборудване ще демонстрират своите иновации.

Хотелиерите, ресторантьорите и търговците, които посетят СИХРЕ, ще могат да се запознаят със системите за 100% компютърна автоматизация - за управление на хотелските услуги, резервации, ресторанти, барове, дискотеки, магазини, както и система за отчитане и планиране на работното време на персонала с възможност за почасово заплащане.

За първи път на българския пазар ще бъдат представени два нови модела конвектомати - абсолютен връх на технологията на готварското производство. Нови идеи и решения за обзавеждане на специфичните пространства на хотела и ресторанта ще бъдат показани в специалната зона на интериорните дизайнери, членове на Асоциацията на интериорните дизайнери в България.

СИХРЕ 2013 ще се проведе паралелно с форумите на хранителната индустрия: Интерфуд и дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек и Салон на виното. За втора поредна година шестте зали на Интер Експо Център - София ще представят идеи и възможности, увеличавайки ефекта за деловите участници и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора.

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати