Несебърските вълци ви канят на рибен фестивал

21.10.2013

Лятото си отиде и заедно с него си отидоха и тълпите туристи, които огласяваха курортите на българското Черноморие. Сега морските градчета са оставени в ръцете на закъснели гости от чужбина, самотни чайки и изпечените морски вълци, които тихомълком закърпват рибарските си мрежи.

Вземете и вие въдиците си и си освободете този петък, 1 ноември, защото Несебър ви кани на фестивала Есенни пасажи. Старинният Несебър ще бъде домакин на незабравим 3-дневен рибен фест, който ще се проведе от 1-и до 3- ноември.

Несебърските вълци ви канят на рибен фестивал

Много забавления, състезания по риболов с най-добрите морски вълци, уроци по въдичарство и вкусна черноморска риба, са само част от обещанията на организаторите на събитието.

Три дни Морската гара в Несебър ще събира почитателите на страшните рибарски истории и вкусните рибни деликатеси.

На сергиите, разположени на гарата, врели и кипели майстори рибари ще спорят, чия лодка е най-бърза, кой е уловил най-много риба и къде живеят русалките.

А из улиците на старинния град ще се носят неустоимите аромати на екзотични рибни деликатеси приготвени с много майсторство и мерак. Кой може да устои на подобно предложение?

Обуйте рибарските ботуши, вземете такъмите и елате с нас в Несебър за да видим кой е приготвил най-вкусната рибена чорба.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати