Царевец засиява в очакване на Коледа

28.11.2013

Един от най-красивите български градове Велико Търново ще засияе предпразнично с феноменалното шоу „Царевград Търнов – звук и светлина“. Всеки петък до Коледа, в т.ч. и утрешният, неповторимото светлинно шоу ще озари небето над Старата българска столица.

По традиция община Велико Търново подарява безплатни излъчвания на светлинния спектакъл на всички жители и гости на града. Тази година гратисното представление е насрочено за 19.00 часа на 7-и декември.

Царевец засиява в очакване на Коледа

Специални излъчвания на визуалния спектакъл са насрочени за 6-и, 13-и и 20-и декември. Началният час на представленията отново ще бъде 19.00 часа.

Срещу символичната цена от 20 лева, всеки ще може да се наслади на неповторимата атракция от специалната ВИП площадка, с чаша шампанско в ръка, подарък от община Велико Търново.

Местата за промоционалните излъчвания на светлинното шоу са ограничени и е препоръчително да резервирате своя билет от рано.

Само на 14-и и 21-и декември шоуто "Царевград Търнов" ще може да се наблюдава и от площад Цар Асен I в града.

Спектаклите ще бъдат с начален час 20.00 часа. Последното излъчване на шоуто за тази година е насрочено за 30-и декември.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати