Авиокомпаниите с най-добра икономична класа

29.09.2014

Човек и добре да живее, в един момент му се налага да ползва услугите на авиокомпания. Въпросът тогава е дали да жертва част от удобствата в името на по-ниска цена на билета, или да плати по-скъпо за качествено обслужване и комфорт.

Този въпрос са си задали и сътрудничите на Business Insider, които са съставили класация на авиокомпаниите, които имат най-добра икономична класа.

Самолет

При класирането на превозвачите са взети предвид удобството на седалките, развлеченията, които се предлагат по време на полета, както и хигиената, храненето, учтивостта на персонала и сигурността на полета.

С общо 90 от 100 възможни точки на първо място е поставена Singapore Airlines, която е спечелила доверието на клиентите си най-вече заради качественото си обслужване и точността на полетите си.

Клиентите на компанията са останали доволни от вежливостта на стюардесите, безупречната хигиена, предлаганите вкусни ястия и екраните, с които са разполагали всички места – от най-евтиното до най-скъпото.

На второ място е поставен японският авиопревозвач All Nippon Airways, а на трето място пасажерите са поставили Qatar Airways. Единственият европейски авиопревозвач в топ десет е Луфтханза, която заема осмото място.

В челната десетка на компаниите с най-добра икономическа класа влизат още Asiana Airlines, Malaysia Airlines, Emirates, Korean Air, Oman Air и Thai Airways.

Swiss International Air Lines е класиран едва на 19-о място, непосредствено преди Austrian Airlines, които са другите европейски авиопревозвачи в топ 20.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати