Броени дни до фестивала на родното кино във Варна

09.10.2014

34 конкурсни филма ще могат да бъдат гледани от 11-ти до 17-ти октомври във Фестивален и конгресен център–Варна по време на 32-то издание на фестивала за българско игрално кино Златна роза.

Кинофест

Гостите на събитието ще видят най-открояващите се родни кинематографични творби, родени в последните две години.

Фестивалната програма включва два конкурса, в които се връчва наградата Златна роза, като единият е за пълнометражни филми, а вторият - за игрални филми.

Освен на незабравими български филми варненци и гости на морската столица ще се насладят и на увлекателна съпътстваща програма.

Събитието ще бъде открито на 11-ти октомври (събота) от 19.00 часа с младежкия филм Автостоп, в който участват Цветана Манева, Николай Узунов и Виолета Павлова.

По време на фестивала зрителите ще могат да видят филми като Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха, Живи легенди, Още една мечта, Дърво без корен, Стерео любов, Омбре, Маргарит и Маргарита, Бяла магия и още много други.

Специални гости на Златна роза ще бъдат Мартина Вачкова, Камен Воденичаров, Димитър Рачков, Ники Илиева, Саня Борисова, Башар Рахал, Анжела Недялкова, Асен Блатечки, Андрей Слабаков и много други любими родни актьори.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати