Македонските скиори избраха България

26.01.2015

Македонските скиори избраха да карат ски в България, сочи проучване на македонски туроператори. Най-предпочитан от любителите на белите спортове комшии е планинският курорт Банско, предава БГНЕС.

По думите на Сузана Зелениковска от агенция Фибула в Македония България е най-желаната зимна дестинация. Агенцията, в която работи Сумаза, предлага пакети за курортите Банско, Боровец, Пампорово и дори Сандански.

Скиори

Родните курорти са предпочитани от македонските скиори заради чудесните условия за ски и разумните цени, които предлагат. Офертите за ски почивка у нас са разнообразни.

Пакетите стартират с цени от 18 евро на човек на ден в тризвезден хотел в Банско и могат да стигнат до над 50 евро на човек за ден. Търсенето е голямо и свободни места почти няма.

Думите на Сузана Зелениковска се потвърждават и от нейни колеги, които споделят, че когато туристите търсят качество на хотел, ски-писти, места за разходки и спа процедури, най-добре ще бъде за заминат за България – за Банско, Боровец или Пампорово.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати