България има остра нужда от нов туристически сайт

13.02.2015

България има остра нужда от нов туристически сайт, вместо да се търсят варианти за подобрения на съществуващия, категорични са браншовите организации в туризма. Те посочват, че съществуващият сайт има доста остаряла концепция, не е нито полезен, нито функционален.

Интернет

Концепцията на родния туристически сайт почива на нелогична структура, посочват участниците в дискусията. Тази остаряла структура не позволява създаване на нови продукти и връзки, които да се добавят в сайта.

По думите на Байко Байков, председател на Българската асоциация на туроператорите и туристическите агенти, новите туристически райони, които в момента се правят, просто няма да има как да бъдат добавени на сайта.

Националният туристически сайт не е в състояние да поеме голям трафик, но това не е водещ проблем на фона на обстоятелството, че той на практика не се поддържа, нито се популяризира в различните социални мрежи.

Бюджетът за електронен маркетинг на България за 2015 г. е в размер на 600 000 лева. Представителите настояват от него да бъдат отделени достатъчно средства за изработване на изцяло нов сайт, който да отговаря на най-съвременните критерии за качество, да бъде с добра навигация, логичен и лесен за ориентиране.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати