Този уикенд безплатни забавления за деца и възрастни

13.02.2015

Приятна изненада очаква всички любители на белите спортове този уикенд. Безплатен ски влек в ски парк Картала в Благоевград ще бъде осигурен за всички, което приемат да се включат в Зимно предизвикателство 2015, което ще се проведе тази неделя.

Организаторите на събитието обещават куп изненади за всички малки, големи и още по-големи почитатели на снега и спорта, а синоптиците обещават времето да е слънчево и тихо.

Ски писта скиори

Безплатен достъп до ски пистите, но само за деца, осигуряват в Пампорово. Безплатните карти за ски зоната и влека ще се издават еднократно и ще важат до приключването на активния ски сезон.

Навръх Свети Валентин Министерството на младежта и спорта съвместно със Столична община и БНТ стартират кампания за популяризиране на спорта сред децата.

Всяка събота до края на месец март ученици от столичните училища, деца в неравностойно положени е възпитаници на домовете да деца, лишени от родителски грижи, ще имат възможността да се пързалят безплатно за 90 минути на ледената пързалка на езерото Ариана.

Кампанията ще даде възможност на децата да направят първите си стъпки в спорта. Инициативата ще бъде подкрепена и от професионални треньори по фигурно пързаляне, хокей и шортрек, които ще дадат безплатни съвети и уроци на начинаещите. Кънки ще се получават на място на ледена пързалка Ариана.

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати