Плаж на Бяло море само срещу 25 лева на ден

08.06.2015

Можете да се сдобиете със завиден летен тен на Бяло море срещу скромната сума от около 25 лева на ден. Все повече жители на Пиринския край предпочитат да отскачат на плаж до Гърция вместо на родното Черноморие.

Доскоро българите отскачаха до южната ни съседка предимно за уикенда, но интересът към гръцките плажове толкова се повишил, че туроператорите вече организират е делнични курсове до Гърция.

Паралия

Предприемчива благоевградска фирма пусна редовна линия до комшиите само да летния период, която стартира на 20 юни и ще вози туристи до 15 септември. Цената на билетите до южната съседка ще бъде от 25 до 40 лева в зависимост от точката на качване.

Автобусите ще возят мераклиите за еднодневен плаж до гръцките курорти Нея Врасна, Нея Паралия и Ставрос, които се намират само на около стотина километра от границата.

Ако туристите се запасят с храна и напитки, единственият им допълнителен разход в Гърция би бил кафе, минерална вода или бира от някое от крайбрежните капанчета, информира Стандарт.

Плажната ивица в Гърция е разделена между крайбрежните заведения и е безплатна за клиентите им. Достатъчно е да направите минимална поръчка от тях и можете цял ден необезпокоявано да събирате тен на Бяло море.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати