Американците са най-ужасните туристи

18.06.2015

Когато пътувате по света, вие представлявате не само себе си, но и страната си като цяло, независимо дали ви харесва и не. За жалост мнозина не си дават сметка за това преди да посегнат към осмото питие и да затанцуват полуголи на средата на улицата.

Изследване, направено по поръчка на няколко туристически сайта, разкрива кои нации са най-ужасните туристи на света и какви са прегрешенията им.

Първото място в позорната класация се държи безапелационно от американските туристи, които не се стесняват да си приберат по нещо от хотелската стая или да се облекчат в басейна.

Пияни младежи

Освен това те често се опитват да си тръгнат, без да са платили сметката си или имат досадния навик да си резервират шезлонг, като поставят кърпа отгоре.

Второто място в класацията е резервирано за туристите от Великобритания, които са популярни с навика си да прекаляват с алкохол и да се държат безобразно след това.

Поведение, което може да се наблюдава не само в заведенията по Слънчев бряг, но и по други световни дестинации.

Бронзовото отличие безапелационно се печели от руските туристи, които правят всичко по силите си, да изместят от първите две места историческите си противници. Братушките пия, бият се и създават проблеми навсякъде по света, факт, с който се гордеят.

Челната петица на най-ужасните туристи се допълва от туристите от Китай, които по навик ще се опитат да пренесат недекларирана стока през границата, както и от австралийците, чиято изолираност определено им пречи да усвоят елементарни добри маниери.

В топ десет влизат туристите от Германия, Индия, Франция, Италия и Бразилия.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати