В София ще се пие безплатна бира и ще се мези за фестивала Sofia Mezi

10.09.2015

В Северния парк на София ще се пие безплатна бира и ще се мезят вкусни мезета, изпечени на соларна скара. Есенният празник Sofia Mezi ще се проведе в напълно обновения Северен парк.

Вкусният фестивал, който ще бъде със свободен вход, стартира на 17 септември и ще продължи до 20 септември, като начало на празненствата ще даде лично кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова.

Бира

По време от 100 литра бира, ароматни кюфтета, кебапчета, наденички и други вкусни мезета ще изкушат посетителите на празника. Те ще бъдат приготвени по рецепти на майстори от България, Турция, Сърбия, Македония, Албания и Гърция.

Гостите на тържествата не бива да пропускат да опитат и кулинарния шедьовър на Майстор Миро – печено пълнено прасенце по Сръбски.

Какво е празник без музика? Градусите на настроението ще се повишават не само с изпитата бира, но и с балкански ритми, български народни танци и рок групи и др.

Сред гостуващите изпълнители се открояват имената на група Хоризонт, гръцкия оркестър Медуза, Бобан Здравкович и Гъмзата Брас Щоу. Водещ на концертите ще бъде рапърът Енчев.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати