Заведенията в Сърбия пълни с българи за Нова година

26.12.2015

За поредна година заведенията в близките до българската граница сръбски градове ще бъдат пълни с българи, които ще посрещнат там Нова година. Особено предпочитани от сънародниците ни са кръчмите в Димитгровград, Пирот и Ниш.

Най-хитовата новогодишна дестинация в Сърбия ще бъде град Ниш, който буквално ще бъде окупиран за празника. Според местни ресторантьори повечето от местата в заведенията вече са резервирани, като резервациите за Нова година са направени още през октомври и ноември.

Заведения

Все повече наши сънародници предпочитат да отбележат новогодишните празници в Сърбия, като причините за това са няколко.

На първо място, заведенията в западната ни съседка предлагат отлична кухня на изключително приемливи цени, атрактивна музика ни живо, както и възможността пушачите да упражняват вредния си навик на топло.

Пушенето в хотелите и кръчмите в Сърбия не е забранено, което се оказва голямо преимущество по празниците. На последно място, но не и по важност, са финансовите параметри на почивката. Нощувка с празнична вечеря и закуска в Ниш струва не повече от 150-200 лева.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати