Евтини почивки на море - резервирайте още сега

15.01.2010
Евтини почивки на море - резервирайте още сега

Зимният сезон е в разгара си, но ако желаете да почивате евтино по българското Черноморие трябва да направите резервациите си още през месец януари. Очаква се повечето от туристическите агенции и хотелите да обявят цените си за лято 2010 през месец януари.

Ранните записвания ще ви позволят да се възползвате от значителни намаления за лятната ви почивка. Това е съветът на председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Благой Рагин.

По - ранното обявявяне на цените ще даде възможност на туристите да направят спокойно своя избор. Това е практика, която се налага в последните години от представителите на туристическия бизнес.

Вериги като "Некерман" и ТУИ са готови с офертите си още от края на предишния сезон. Същото са направили и големите туристически вериги в Гърция.

Очакванията са перлата на българското Черноморие Варна да привлече както българските, така и много чуждестранни туристи. Несебър и Созопол разчитат освен на морето и на богатите исторически паметници, които могат да посетят туристите.

3.5
Общо гласували: 4
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати