Топ местата, които може да посетите през есента

09.09.2016
Тенерифе

Въпреки че през есента температурите стават по-ниски, по света има места на които може да се печете на слънце и да се радвате на хубаво време и настроение.

Пафос, Кипър

Едно от най-живописните места на остров Кипър е Пафос, който предлага прекрасни плажове и чисто море. От града тръгват и различни легенди, тъй като в митологията е сочен за родното място на богинята Афродита. Според поверието, ако се окъпете във водите на това място ще се радвате на неописуема красота.

Малта

Гозо, Малта

Крайбрежният град открива невероятни гледки към Средиземно море. Нарича се още Островът на Калипсо, понеже митологията казва, че преди векове тук е живяла нимфа, който приютява Одисей за 7 години и ражда син от него.

Тенерифе, Канарските острови

Дори в разгара на октомври този остров ще ви посрещне с хубаво време, плажове и море. Тук може да се насладите на изключително красива природа и бурен нощен живот. Задължителни за посещение са Националният парк Тейде, плажът Ел Медано и Аудиторио де Тенерифе.

Сицилия

Сицилия, Италия

Италианският остров ще ви зарадва с живописни плажове, мек и приятен средиземноморски климат. Освен да се печете на слънце, тук може да опитате и от невероятните италиански специалитети.

Гибралтар

Протокът, който свързва Европа и Африка, е идеално място за посещение през есенните месеци. Тук се сливат две напълно различни култури, което може да се види както в историческите им забележителности, така и в кухнята им.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати