Ски зоната Мечи Чал край Чепеларе вече е отворена

24.12.2016
Мечи чал
Снимка: chepelare.net

Ски зоната Мечи Чал край Чепеларе от днес вече е отворена и най-нетърпеливите почитатели на белите спортове вече може да се спуснат по пистата край града. Официалното откриване на сезона в Чепеларе дава и старт на съвместната програма между Мечи Чал и Пампорово - 2 ски зони - 1 лифт карта.

Още в 8.45 лифт Мечи Чал бе готов да качи на пистите най-нетърпеливите скиори и сноубордисти.

Официалното откриване на сезона в Чепеларе и тържествен водосвет за здраве ще бъде отслужен от 11 часа на най-долната станция на лифта.

Съвместният проект, който Пампорово и Мечи Чал ще развиват от този ски сезон, дава възможност за ползването на лифтовите и влекови съоръжения в двата курорта само с една лифт карта. Връзката помежду им ще бъде осъществявана със ски шатъл бусове, движещи се по график.

Ски бусовете между двете зони ще тръгват всеки ден от 8.30 от ски центрове №2 Малина в Пампорово и №5 Мечи Чал в Чепеларе и ще извозват туристите между зоните до 16.45 часа.

Цената на дневните лифт карти за ски зоната в Чепеларе през този сезон ще бъде 39 лева за възрастен и 24 лева за деца. Ще се предлагат и комбинирани 2 в 1 лифт карти, които ще важат и за двете ски зони, като тяхната цена ще бъде 55 лева за възрастен и 33 лева за деца.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати