Нов сняг и по-ниски цени на картите в зимните курорти

29.03.2017
Ски

Краткото застудяване през изминалия уикенд се отрази чудесно на зимните курорти у нас, където натрупа нов сняг. С близо 10 см нов сняг могат да се похвалят в Пампорово, където условията за ски са отлични и всички писти и съоръжения работят.

От управата на курорта зарадваха любителите на белите спортове с нови по-ниски цени на лифт картите и вече дневната лифт карта за Пампорово-Мечи чал струва 39 лв. за възрастни и 25 лв. за деца.

Промоционалната дневна карта за онези, които ще карат ски само в ски зона Мечи чал в Чепеларе е на цена от 27 лв. за възрастни и 17 лв. за деца.

С нови по-ниски цени на ски картите могат да се похвалят и от ски курорта Банско. Те са в сила още от 15 март и там дневната лифт карта за възрастни е 46 лв., а за деца - 32 лв. В курорта са затворени пистите Църна могила, Чалин валог 1 и 2, както и ски път 2.

Нови цени на лифт картите са в сила от 15 март и в ски курорта Боровец, като те са съответно 45 лв. За възрастни и 25 лв. за деца.

Официалното закриване на ски курорта у нас ще бъде на 17 април, точно след Великденските празници, за които все още могат да се намерят изгодни пакети нощувки и ски карти.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати