И немците оцениха положително туризма в България

11.08.2017
Лятна Почивка

Германците са поредната нация в последните дни, която дава положителна оценка за туризма в страната ни. Немски вестник излезе с хвалебствена статия за България.

България е ценена заради ол инклузив почивките си. Кратка разходка отвъд плажа е достатъчна, за да стане ясно, че черноморската страна има какво още да предложи на туристите, пише германският вестник Die Badische Zeitung.

В съзнанието на европейците България винаги се асоциира с изгодните ол инклузив почивки на море. Все по-често обаче туристите оценяват и другите качества на страната ни. Това определено се отразява положително както на икономиката, така и на впечатлението, което гради България пред света.

За поредна година най-много туристи има по плажовете на Испания, Италия и Гърция. Турция продължава да бъде избягвана от туристите, което поставя България все по-често във фокуса на летуващите.

Днес освен морските курорти, летовниците обръщат внимание на забележителности, като например византийски крепости и уникални скални пещери, които се намират в непосредствена близост до плажа.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати