Забранени дрехи при пътуване със самолет

05.09.2017
Багаж

В модерни времена като нашите пътуването със самолет се приема като нормална част от ежедневието. За да минете бързо през проверките и да се чувствате комфортно в летящата машина, то е добре да изберете подходящо облекло. Малцина знаят, но има неща, които никога не трябва да обличате, когато се возите в самолет.

Във всяка ситуация, в която попадаме, всеки от нас се стреми да избере възможно най-удачното облекло. Това трябва да важи с пълна сила за пътуването със самолет. Комфортът трябва да е съчетан с изискванията на ситуацията.

Все още има какво да научим от експертите и служителите по сигурността по летищата. Ето кои са нещата, които според тях са крайно неподходящи и забранени за обличане, ако ни предстои полет.

Дрехи с метални елементи

Металните елементи на облеклото, а дори фибите за коса задействат алармата на металдетектора. А това никога не е приятно изживяване.

Дрехи с много джобове

На летището неизбежно ще чуете репликата: Изпразнете джобовете си. Колкото повече са те, толкова по-трудоемко ще е изпълнението на нареждането.

Метални бижута

Металдетектора отново идва на дневен ред. Дори да не се задейства, служителите съветват пътниците да пътуват без каквито и да било бижута. Много по-разумно е да ги сложите в чантата си и ако държите, да си ги сложите в самолета. Така ще си спестите много време и проверки.

Макси рокли и поли

Колкото по-обемно е облеклото, толкова по-подозрителни ставате за служителите по сигурността. Така е много вероятно да станете обект на проверка.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати