Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Най-добрите държави за сафари

Най-добрите държави за сафари

Пламена M.Пламена M.
Джедай
206
2 от 5 Снимки

2. Танзания


Големият национален парк Серенгети в Танзания е популярен в цял свят. Най-впечатляващото нещо, което може да наблюдавате там, е великото преселение в началото на пролетта. Тогава стотици хиляди гнута и зебри мигрират, за да намерят подходящо място за оплождане, вода и храна. В същото време имате шанса да се сблъскате и с хищниците, които ги преследват – лъвове, хиени, леопарди и други. Наред с тях мигрират птиците и лешоядите – една истинска феерия от гледки и усещания.

Обичате екстремното и адреналина, а животните са вашата страст – сафарито е правилният избор за вас. Ако се чудите къде може да видите най-много и разнообразни животински видове, то тази статия е за вас.

Като най-желани места за сафари се определят тези, в които могат да се видят най-различни животински видове - слон, лъв, леопард, африкански бивол, носорог и жираф.

На сафари може да видите отблизо животните в тяхната естествена среда. Един от най-добрите начини за това е да отидете в Африка и да посетите някоя от държавите, които предлагат сафари паркове.

В галерията горе може да видите кои са най-прекрасните места за любителите на това вълнуващо преживяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати