Местата, които задължително да посетите през ноември

05.11.2017
2 от 3 Снимки

2. Пекин (Китай)


През ноември самолетните билети до Пекин са значително по-евтини, което би направило разходката ви до там по-изгодна. Докато се намирате в този огромен град, можете да посетите интересни събития, да се полюбувате на колосални здания, да се порадвате на уникални есенни творби, които природата създава в местните паркове, както и да опитате от местната кухня.

Месец ноември обикновено е един от най-скучните и пасивни месеци, тъй като се пада малко след лятната ваканция и точно преди Коледните празници.

През него повечето хора предпочитат да се лишат от пътувания, за да спестят пари за подаръци на близките си или за зимни забавления като ски например.

Други пък имат финансовата възможност за пътувания, но смятат, че в този месец няма да им е комфортно да пътуват заради по-ниските температури.

Всъщност това схващане е погрешно, тъй като през ноември има големи намаления на самолетни билети и нощувки в хотели. Освен това има дестинации, където времето е приятно за разходки. Вижте в галерията ни три от тях, които задължително трябва да посетите през ноември.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати