Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Ето как изглежда новата първа класа на Emirates

Ето как изглежда новата първа класа на Emirates

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k

В истински 5-звезден лукс ще могат да се потопят клиентите на авиокомпанията Emirates, ако си купят билет за първа класа. Кабините на най-големият авиопревозвач са подновени, така че всеки пътник да разполага с достатъчно лично пространство, съчетано с първокласно обслужване.

Emirates представи новите си самолети на световното авиоизложение в Дубай, като обявиха, че са се вдъхновили от Mercedes-Benz S-Class.

Първият полет с обновената първа класа ще бъде пуснат на 1 декември. От Дубай до Женева полетът ще ви струва 9000 долара.

За тази сума обаче пътниците ще разполагат със самостоятелен апартамент с площ от 40 квадрати фута и плъзгащи се врати от пода до тавана.

Цветовете във всяка кабинка имитират луксозен автомобил – сиво, златно и кремаво. Мебелите са кожени, а пред всяка седалка е поставен минибар. Седалките могат да се разпъват, така че да лежите, докато пътувате.

Пътниците в централните кабини ще имат екрани, които ще проектират изгледа отвън, а тези, които не седят до прозореца, ще получават бинокъл.

Храната ще се сервират през специален процеп, така че никой да не ви безпокои, докато пътувате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати