сряда, 26 юли [ ]

Военен санаториум хисаря

Военен санаториум хисаря - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Военен санаториум хисаря от света на туризма. Всичко за Военен санаториум хисаря в Pochivka.com.

Военен санаториум хисаря - актуално -  Тази вечер обявявят Хисаря за СПА резиденция на Балканите Тази вечер обявявят Хисаря за СПА резиденция на Балканите
10.06.2011
Тази вечер в 20. 30 часа на Летния театър ще се състои официалната церемония по обявяването Хисаря за СПА резиденция на Балканите.
:ХисаряСПА резиденцияПразници в Хисаря
Военен санаториум хисаря - актуално -  Хисаря ще бъде обявен за СПА-център на Балканите Хисаря ще бъде обявен за СПА-център на Балканите
19.04.2011
На 11, 12 и 13 юни в Хисаря ще се проведат Хисарските празници. По време на тържествата градът ще бъде обявен за СПА-център на Балканите.
:СПА туризъмХисаря
Военен санаториум хисаря - актуално -  Хисаря организира голямо нощно къпане Хисаря организира голямо нощно къпане
13.06.2014
СПА дестинацията на Балканите Хисаря ви кани днес на голямото нощно къпане, което организира. Среднощният воден празник ще бъде кулминацията на двуседмичните чествания на половинвековният юбилей на град Хисаря.
:Празници в ХисаряСъбития в ХисаряНощно къпане в Хисаря
Военен санаториум хисаря - актуално -  Новогодишните куверти в Хисаря стигат 1300 лв. Новогодишните куверти в Хисаря стигат 1300 лв.
08.12.2014
Тридневните туристически пакети в СПА курортът Хисаря за новогодишните празници варират между 741 и 1300 лева, показва проверка на вестник 24 часа.
:ХисарНовогодишни куверти в ХисаряНова година в Хисар
Военен санаториум хисаря - актуално -  Хисаря се побратими с френски град, ще привлича френски туристи Хисаря се побратими с френски град, ще привлича френски туристи
20.11.2012
Хисаря предприе сериозни стъпки към привличането на френски туристи. Курортът се побратими с френския град Хилсенхайм от провинция Елзас.
:ХисаряФренски туристиПобратимени градове
Военен санаториум хисаря - актуално -  Къщички за книги радват посетители в Хисаря Къщички за книги радват посетители в Хисаря
17.04.2015
Две къщички са книги бяха монтирани в най-зеления град на България – Хисаря. От вчера жителите и гостите на красивия град могат да ползват безплатните улични библиотеки.
:ХисарКъщички за книги в Хисаря
Военен санаториум хисаря - актуално -  Хисаря приема с 20 процента повече туристи Хисаря приема с 20 процента повече туристи
14.10.2012
Хисаря отчита 20 процента повишение на туристите. Увеличен е броя на желаещите да ползват СПА услугите през уикендите. Само преди месец градът бе обявен за СПА дестинация на Балканите.
:ХисаряСПА почивки
Военен санаториум хисаря - актуално -  Хисар става все по-привлекателен за туристите Хисар става все по-привлекателен за туристите
13.07.2014
На вниманието на посетителите ще бъдат предоставени уникални римски останки и добре поддържани паркове. Предвидени са още много други изненади за гостите на града, една от които ще е шоуто Звук и светлина.
:ХисарТуристи в ХисарСпатуризъм
Военен санаториум хисаря - актуално -  Почти са запълнени местата за 8-ми декември Почти са запълнени местата за 8-ми декември
23.11.2014
По данни на туроператори местата за предстоящия студентски празник са почти запълнени. Места за големи групи могат да се намерят още във Велинград и Хисаря.
:Зимни курортиСтудентски празникОсми декември
Военен санаториум хисаря - актуално -  Стрелба с лък за децата в Плевен по случай 1 юни Стрелба с лък за децата в Плевен по случай 1 юни
31.05.2015
Стрелбата с лък е изключително интересен спорт. Той се практикува на открито и по този начин помага на децата са сред природата. В същото време се грижи за поддържането на добро здраве и завишава концентрацията.
:ПлевенСтрелба с лък за децаДен на детето в плевен