събота, 28 март [ ]

Грамота образец

Грамота образец - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Грамота образец от света на туризма. Всичко за Грамота образец в Pochivka.com.

Грамота образец - актуално -  Фарът на нос Емине става на 130 години Фарът на нос Емине става на 130 години
14.10.2010
Тази година фарът на нос Емине навършва 130 години. Той е един от най - красивите и трудно достъпните на Европейския континет.
Още:Нос ЕминеФар Емине
Грамота образец - актуално -  Сливен организира кукерски празник пред февруари Сливен организира кукерски празник пред февруари
21.01.2010
На 28 февруари в Сливен ще се проведе кукерски празник Стралджа 2010. В празника могат да вземат участие кукерски групи от цялата страна.
Още:КукериСливенКукерски празник
Грамота образец - актуално -  Българи и македонци ще се надлъгват на 1 април Българи и македонци ще се надлъгват на 1 април
16.03.2014
Петричкото село Скрът организира фестивал на лъжата по случай 1 април. Надпреварата се организира от години.
Още:Деня на хумора и шегатаФестивал на лъжата в СкрътФестивали в село Скрът
Грамота образец - актуално -  Забраниха строителните дейности на Пампорово Забраниха строителните дейности на Пампорово
18.12.2012
Във връзка със започването на зимния туристически сезон от 15 декември до 30 март 2013г. Кметът на Смолян издаде заповед за прекратяване на строителните дейности на територията на курорта.
Още:ПампоровоСмолянСтроителство в Пампорово
Грамота образец - актуално -  Кулата Клаверо в Саламанка Кулата Клаверо в Саламанка
02.11.2012
Торе дел Клаверо или кулата Клаверо е отличаващ се военен бастион в испанския град Саламанка. Кулата Клаверо е обект н ЮНЕСКО. В Кулата Клаверо има пет етажа, свързани помежду си със спираловидно стълбище
Още:Торе дел КлавероКула Клаверо в СаламанкаКула Клаверо
Грамота образец - актуално -  Велико Търново - Балканска столица на културния туризъм Велико Търново - Балканска столица на културния туризъм
20.04.2010
На родна земя Велико Търново бе коронясано за Балканска столица на културния туризъм. Отличието бе присъдено през месец февруари в Белград на конгреса на Световната асоциация на хотелиерите и ресторан
Още:Велико ТърновоКултурен туризъм
Грамота образец - актуално -  Портмейриън Портмейриън
28.05.2010
Портмейриън (Portmeirion) е уникално по своята архитектура курортно селище, което се намира на границата с Национален парк Сноудония. Портмейриън се намира само на няколко километра от Портмадог.
Още:СноудонияПортмейриънПортмадог
Грамота образец - актуално -  Пускат АМ Тракия в понеделник, ако пропуските са отстранени Пускат АМ Тракия в понеделник, ако пропуските са отстранени
12.07.2013
Очаква се този понеделник , на 15 юли 2013 година, най-накрая да бъда пусната в експлоатация изцяло завършената автомагистрала Тракия.
Още:Автомагистрала ТракияОткриване автомагистрала Тракия
Грамота образец - актуално -  Финално: Магистрала Тракия ще заработи от 15 юли! Финално: Магистрала Тракия ще заработи от 15 юли!
09.07.2013
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Даниела Терзиева съобщи, че новият краен срок за откриване на автомагистрала Тракия е 15 юли.
Още:Магистрала ТракияОткриване на Магистрала ТракияДаниела Терзиева
Грамота образец - актуално -  Трявна Трявна
08.10.2011
Трявна е разположен в северните склонове на живописната Стара планина, в долината на Тревненска река. Трявна се намира и на 17 км от областния град Габрово.
Още:ТрявнаГрад ТрявнаТревненска река