сряда, 23 юли [ ]

Забележителности белград

Забележителности белград - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Забележителности белград от света на туризма. Всичко за Забележителности белград в Pochivka.com.

Забележителности белград - актуално -  Белград откри Фестивал на ракията Белград откри Фестивал на ракията
14.12.2013
Днес в сръбската столица Белград се откри Фестивалът на ракията, в който 24 водещи производители на спиртната напитка предлагат безплатна дегустация на тяхната продукция.
Още:Фестивали на ракиятаФестивал на ракията БелградФестивали Белград
Забележителности белград - актуално -  Еър Сърбия ще лети до София и Варна от лятото Еър Сърбия ще лети до София и Варна от лятото
16.01.2014
Сръбската авиокомпания Еър Сърбия вече ще извършва полети до София и Варна от лятото. Линиите на националния авиопревозвач на Сърбия ще бъдат включени в лятното разписание на столичното летище.
Още:Летище СофияЕър СърбияНационален авиопревозвач на Сърбия
Забележителности белград - актуално -  Крепостта Калемегдан Крепостта Калемегдан
01.05.2010
Крепостта Калемегдан (Kalemegdan Fortress) е другото име на Белградската крепост, която днес е основната историческа забележителност на територията на сръбската столица Белград.
Още:Крепост КалемегданКалемегданЗабележителности във Белград
Забележителности белград - актуално -  Белград Белград
19.09.2011
Белград е столицата на Сърбия, както и неин най-голям град. Основната историческа забележителност на Белград навярно си остава Крепостта Калемегдан.
Още:БелградБелград Сърбия
Забележителности белград - актуално -  Велико Търново - Балканска столица на културния туризъм Велико Търново - Балканска столица на културния туризъм
20.04.2010
На родна земя Велико Търново бе коронясано за Балканска столица на културния туризъм. Отличието бе присъдено през месец февруари в Белград на конгреса на Световната асоциация на хотелиерите и ресторан
Още:Велико ТърновоКултурен туризъм
Забележителности белград - актуално -  Да отскочим за кратка почивка в Сърбия Да отскочим за кратка почивка в Сърбия
02.07.2014
Данни на туроператорите показват, че българските туристи проявяват все по-сериозен интерес към почивки в Белград, Сърбия. С повече от 60 процента са се увеличили нашенците, които са отскочили на екскурзия до сръбската столица.
Още:СърбияЕкскурзии до СърбияРощилиада
Забележителности белград - актуално -  В Белоградчик ще съчетават природните забележителности с винен туризъм В Белоградчик ще съчетават природните забележителности с винен туризъм
11.08.2011
Немски специалисти в областта на туризма са на посещение в Белоградчик. Възхитени от природните забележителности те изразиха готовност да да работят за повишаване качеството на популяризиране и предлагане на природните забележителности.
Още:БелоградчикВинен туризъм
Забележителности белград - актуално -  Река Сава Река Сава
06.10.2011
Река Сава е десен приток на река Дунав, като тече от Словения през Хърватия, Босна и Херцеговина и Сърбия. Река Сава е 16-тата най-дълга река на Стария континент.
Още:СаваРека Сава
Забележителности белград - актуално -  Музикална легенда снима филм за Чепеларе Музикална легенда снима филм за Чепеларе
12.01.2011
Филм за Чепеларе, възможностите за туризъм и неговите културно-исторически забележителности засне екип на Джон Лоутън.
Още:ЧепелареМечи чалКултурен туризъм