понеделник, 6 юли [ ]

Кални бани поморие

Кални бани поморие - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Кални бани поморие от света на туризма. Всичко за Кални бани поморие в Pochivka.com.

Кални бани поморие - актуално -  Лечебни египетски кални бани в Поморие Лечебни египетски кални бани в Поморие
26.08.2013
Поморие привлича туристите не само с чисти плажове и невероятна атмосфера, на и със своята лечебна морска кал, която помага на все повече двойки с репродуктивни проблеми
Още:Репродуктивни проблемиЧерноморски курорти
Кални бани поморие - актуално -  Фолклорен фестивал в Поморие Фолклорен фестивал в Поморие
21.06.2010
Поморие е домакин на провеждащия се за първи път фестивал на клубовете за народни танци. Мотото на събитието е Хоро край Поморийския бряг.
Още:ПомориеФестивал Поморие
Кални бани поморие - актуално -  Кулинарен фестивал в Поморие Кулинарен фестивал в Поморие
15.09.2012
Поморие ще събере най-добрите готвачи. Повод за това е провеждането на Националния Кулинарен фестивал Пъстра трапеза на гости на моя град в крайморския град.
Още:ПомориеКулинарен фестивал
Кални бани поморие - актуално -  Европейски осигурителни фондове проявяват интерес към балнеоложките ни курорти Европейски осигурителни фондове проявяват интерес към балнеоложките ни курорти
09.07.2010
Калните бани в Поморие привличат за лечение много германци, испанци и датчани. Техните здравно осигурителни фондове са сключили още през пролетта договори за лечение.
Още:БалчикПомориеКални бани
Кални бани поморие - актуално -  Церемония за подписване на примирие между Поморие и Созопол на 14 май Церемония за подписване на примирие между Поморие и Созопол на 14 май
10.05.2012
На 14 май в Поморие ще се състои официалната церемония по подписването на примирие за многовековна война, която са водели за солниците в града със Созопол.
Още:ПомориеСозополМирен договор
Кални бани поморие - актуално -  В Поморие ще се проведе конгрес на Европейската СПА Асоциация В Поморие ще се проведе конгрес на Европейската СПА Асоциация
12.05.2013
От 14 до 17 май в Поморие ще се проведе 18-тия Годишен Конгрес на Европейската СПА Асоциация. Форумът, който се провежда за първи път в нашата страна ще събере представители на водещи международни компании в областта на туризма.
Още:ПомориеСПА асоциацияСПА туризъм
Кални бани поморие - актуално -  Поморие беше отличено като СПА дестинация Поморие беше отличено като СПА дестинация
29.03.2014
Българския съюз по балнеология и СПА туризъм отличи морския ни курорт Поморие като атрактивна СПА дестинация в категорията Иновативна СПА дестинация на България.
Още:СПА туризъмМорски КурортиСПА дестинации
Кални бани поморие - актуално -  Ретро парад в Поморие Ретро парад в Поморие
27.07.2012
За любителите на ретро автомобилите, прекарващи почивката си в Поморие се отдава възможност да се насладят на любовта си към старите превозни средства.
Още:ПомориеРетро парадПарад на автомобили
Кални бани поморие - актуално -  Фестивал на меда и морето в Поморие Фестивал на меда и морето в Поморие
26.07.2014
Традиционният фестивал Мед, море и слънце в Поморие тази година ще се проведе от 26 юли до 17 август. И тази година морският град ще привлече пчелари от цялата страна.
Още:МедМореПоморие
Кални бани поморие - актуално -  Пъстра трапеза в Поморие Пъстра трапеза в Поморие
19.09.2012
Уникални български гозби от различни региони ще бъдат представени в Поморие по време на кулинарния фестивал, който ще се проведе тук на 21 септември.
Още:ПомориеПъстра трапезаКулинарен фестивал