вторник, 25 юли [ ]

Кални бани поморие

Кални бани поморие - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Кални бани поморие от света на туризма. Всичко за Кални бани поморие в Pochivka.com.

Кални бани поморие - актуално -  Лечебни египетски кални бани в Поморие Лечебни египетски кални бани в Поморие
26.08.2013
Поморие привлича туристите не само с чисти плажове и невероятна атмосфера, на и със своята лечебна морска кал, която помага на все повече двойки с репродуктивни проблеми
:Репродуктивни проблемиЧерноморски курорти
Кални бани поморие - актуално -  Фолклорен фестивал в Поморие Фолклорен фестивал в Поморие
21.06.2010
Поморие е домакин на провеждащия се за първи път фестивал на клубовете за народни танци. Мотото на събитието е Хоро край Поморийския бряг.
:ПомориеФестивал Поморие
Кални бани поморие - актуално -  Калните бани във Варна отново заработват Калните бани във Варна отново заработват
09.07.2015
Прочутите кални бани на плажа във Варна отново ще бъдат отворени. Баните, които са почти на сто години, ще бъдат отворени за посетители в началото на август.
:ВарнаПлаж във ВарнаЛечебна кал
Кални бани поморие - актуално -  Кулинарен фестивал в Поморие Кулинарен фестивал в Поморие
15.09.2012
Поморие ще събере най-добрите готвачи. Повод за това е провеждането на Националния Кулинарен фестивал Пъстра трапеза на гости на моя град в крайморския град.
:ПомориеКулинарен фестивал
Кални бани поморие - актуално -  Европейски осигурителни фондове проявяват интерес към балнеоложките ни курорти Европейски осигурителни фондове проявяват интерес към балнеоложките ни курорти
09.07.2010
Калните бани в Поморие привличат за лечение много германци, испанци и датчани. Техните здравно осигурителни фондове са сключили още през пролетта договори за лечение.
:БалчикПомориеКални бани
Кални бани поморие - актуално -  Церемония за подписване на примирие между Поморие и Созопол на 14 май Церемония за подписване на примирие между Поморие и Созопол на 14 май
10.05.2012
На 14 май в Поморие ще се състои официалната церемония по подписването на примирие за многовековна война, която са водели за солниците в града със Созопол.
:ПомориеСозополМирен договор
Кални бани поморие - актуално -  В Поморие ще се проведе конгрес на Европейската СПА Асоциация В Поморие ще се проведе конгрес на Европейската СПА Асоциация
12.05.2013
От 14 до 17 май в Поморие ще се проведе 18-тия Годишен Конгрес на Европейската СПА Асоциация. Форумът, който се провежда за първи път в нашата страна ще събере представители на водещи международни компании в областта на туризма.
:ПомориеСПА асоциацияСПА туризъм
Кални бани поморие - актуално -  Поморие беше отличено като СПА дестинация Поморие беше отличено като СПА дестинация
29.03.2014
Българския съюз по балнеология и СПА туризъм отличи морския ни курорт Поморие като атрактивна СПА дестинация в категорията Иновативна СПА дестинация на България.
:СПА туризъмМорски КурортиСПА дестинации
Кални бани поморие - актуално -  Ретро парад в Поморие Ретро парад в Поморие
27.07.2012
За любителите на ретро автомобилите, прекарващи почивката си в Поморие се отдава възможност да се насладят на любовта си към старите превозни средства.
:ПомориеРетро парадПарад на автомобили
Кални бани поморие - актуално -  Фестивал на меда и морето в Поморие Фестивал на меда и морето в Поморие
26.07.2014
Традиционният фестивал Мед, море и слънце в Поморие тази година ще се проведе от 26 юли до 17 август. И тази година морският град ще привлече пчелари от цялата страна.
:МедМореПоморие