събота, 7 март [ ]

От къде извира р струма

От къде извира р струма - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за От къде извира р струма от света на туризма. Всичко за От къде извира р струма в Pochivka.com.

От къде извира р струма - актуално -  Река Струма Река Струма
10.10.2011
Струма е най-голямата река в западна България. Струма води началото си от столичната планина Витоша. Струма се влива в беломорския Струмски залив.
Още:СтрумаРека СтрумаСтрумски Залив
От къде извира р струма - актуално -  Каталог представя Сандански като място за вдигане на адреналина Каталог представя Сандански като място за вдигане на адреналина
17.03.2011
Сдружението на хотелиерите, туроператорите и ресторантьорите в Сандански издаде каталог наречен Естремен микс от приключения в Сандански и региона.
Още:Екстремни спортовеРафтингСандански
От къде извира р струма - актуално -  Екстремни спускания с каяк по Струма Екстремни спускания с каяк по Струма
27.08.2013
Любители на екстремните спортове и професионални каякари ще се съберат от 6 до 8 септември на Национален събор на екстремните водни спортове - Каяк в бързи води Струма 2013 г.
Още:Екстремни спортовеРафтингРафтинг по Струма
От къде извира р струма - актуално -  Откриват рафтинг сезона в Симитли Откриват рафтинг сезона в Симитли
29.03.2014
Рафтинг сезон в Симитли ще бъде открит днес с голямо водно шоу. Любителите на рафтъри и каяци вече ще могат да се спускат по бързеите на река Струма.
Още:РафтингРафтинг сезонОткриване на рафтинг сезон
От къде извира р струма - актуално -  Отварят моста при с. Рибник по пътя за Рупите Отварят моста при с. Рибник по пътя за Рупите
24.04.2013
Близо година отне укрепването и изграждането на моста при с. Рибник, който рухна на 24 май миналата година. От община Петрич обещаха пускането на съоръжението да стане след Великден.
Още:ПетричСело РибникАвтомагистрала Струма
От къде извира р струма - актуално -  Симитли става център на екстремни спортове Симитли става център на екстремни спортове
27.09.2011
В център за екстремни спортове като рафтинг спускания по река Струма в Кресненското дефиле, ще се превърне община Симитли.
Още:Екстремни спортовеКолоезденеРафтинг
От къде извира р струма - актуално -  Разкопките край Мурсалево ще продължат до ноември Разкопките край Мурсалево ще продължат до ноември
10.08.2014
Специалистите са заявили, че в участъка, през който трябва да се направи лот 2 на АМ Струма, трябва да се разгледа още известно време, тъй като обектът е от голяма значимост за културата.
Още:РазкопкиРазкопки край МурсалевоСело Мурсалево
От къде извира р струма - актуално -  Рок и рафтинг по водите на Струма Рок и рафтинг по водите на Струма
14.05.2014
И тази година любители на и рок музиката отново ще се съберат на рок-рафтинг фест край Симитли. Очаква се в средата на месец юни да се проведе третото издание на този необикновен фестивал.
Още:Фестивали в СимитлиСъбития в СимитлиРок фестивал край Симитли
От къде извира р струма - актуално -  Национален събор по каяк по Струма Национален събор по каяк по Струма
07.09.2013
Любители на екстремните спортове си дават среща в бурните води на река Струма от 6 до 8 септември, когато ще се проведе Петият национален събор Каяк в бързи води 2013.
Още:Екстремни спортовеКаякСъбор по каяк
От къде извира р струма - актуално -  Пещера Духлата Пещера Духлата
13.10.2011
Пещера Духлата, известна и като Боснешката пещера, се намира в югозападната част на планината Витоша. Пещера Духлата е лабиритна система, която е разположена на шест етажа.
Още:Пещера ДухлатаДухлатаБоснешката пещера