неделя, 29 март [ ]

От къде извира р струма

От къде извира р струма - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за От къде извира р струма от света на туризма. Всичко за От къде извира р струма в Pochivka.com.

От къде извира р струма - актуално -  Река Струма Река Струма
10.10.2011
Струма е най-голямата река в западна България. Струма води началото си от столичната планина Витоша. Струма се влива в беломорския Струмски залив.
Още:СтрумаРека СтрумаСтрумски Залив
От къде извира р струма - актуално -  Каталог представя Сандански като място за вдигане на адреналина Каталог представя Сандански като място за вдигане на адреналина
17.03.2011
Сдружението на хотелиерите, туроператорите и ресторантьорите в Сандански издаде каталог наречен Естремен микс от приключения в Сандански и региона.
Още:Екстремни спортовеРафтингСандански
От къде извира р струма - актуално -  Екстремни спускания с каяк по Струма Екстремни спускания с каяк по Струма
27.08.2013
Любители на екстремните спортове и професионални каякари ще се съберат от 6 до 8 септември на Национален събор на екстремните водни спортове - Каяк в бързи води Струма 2013 г.
Още:Екстремни спортовеРафтингРафтинг по Струма
От къде извира р струма - актуално -  Откриват рафтинг сезона в Симитли Откриват рафтинг сезона в Симитли
29.03.2014
Рафтинг сезон в Симитли ще бъде открит днес с голямо водно шоу. Любителите на рафтъри и каяци вече ще могат да се спускат по бързеите на река Струма.
Още:РафтингРафтинг сезонОткриване на рафтинг сезон
От къде извира р струма - актуално -  Отварят моста при с. Рибник по пътя за Рупите Отварят моста при с. Рибник по пътя за Рупите
24.04.2013
Близо година отне укрепването и изграждането на моста при с. Рибник, който рухна на 24 май миналата година. От община Петрич обещаха пускането на съоръжението да стане след Великден.
Още:ПетричСело РибникАвтомагистрала Струма
От къде извира р струма - актуално -  Симитли става център на екстремни спортове Симитли става център на екстремни спортове
27.09.2011
В център за екстремни спортове като рафтинг спускания по река Струма в Кресненското дефиле, ще се превърне община Симитли.
Още:Екстремни спортовеКолоезденеРафтинг
От къде извира р струма - актуално -  Разкопките край Мурсалево ще продължат до ноември Разкопките край Мурсалево ще продължат до ноември
10.08.2014
Специалистите са заявили, че в участъка, през който трябва да се направи лот 2 на АМ Струма, трябва да се разгледа още известно време, тъй като обектът е от голяма значимост за културата.
Още:РазкопкиРазкопки край МурсалевоСело Мурсалево
От къде извира р струма - актуално -  Откриват сезона на рафтинга по Струма Откриват сезона на рафтинга по Струма
23.03.2015
Тази събота се открива сезонът на рафтинга по река Струма. По традиция любителите на този атрактивен, но опасен спорт се събират в началото на Кресненското дефиле край Симитли.
Още:РафтингРафтинг по СтрумаРафтинг в Кресненското дефиле
От къде извира р струма - актуално -  Рок и рафтинг по водите на Струма Рок и рафтинг по водите на Струма
14.05.2014
И тази година любители на и рок музиката отново ще се съберат на рок-рафтинг фест край Симитли. Очаква се в средата на месец юни да се проведе третото издание на този необикновен фестивал.
Още:Фестивали в СимитлиСъбития в СимитлиРок фестивал край Симитли
От къде извира р струма - актуално -  Национален събор по каяк по Струма Национален събор по каяк по Струма
07.09.2013
Любители на екстремните спортове си дават среща в бурните води на река Струма от 6 до 8 септември, когато ще се проведе Петият национален събор Каяк в бързи води 2013.
Още:Екстремни спортовеКаякСъбор по каяк