четвъртък, 27 юли [ ]

От къде извира р струма

От къде извира р струма - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за От къде извира р струма от света на туризма. Всичко за От къде извира р струма в Pochivka.com.

От къде извира р струма - актуално -  Река Струма Река Струма
10.10.2011
Струма е най-голямата река в западна България. Струма води началото си от столичната планина Витоша. Струма се влива в беломорския Струмски залив.
:СтрумаРека СтрумаСтрумски Залив
От къде извира р струма - актуално -  Каталог представя Сандански като място за вдигане на адреналина Каталог представя Сандански като място за вдигане на адреналина
17.03.2011
Сдружението на хотелиерите, туроператорите и ресторантьорите в Сандански издаде каталог наречен Естремен микс от приключения в Сандански и региона.
:Екстремни спортовеРафтингСандански
От къде извира р струма - актуално -  Екстремни спускания с каяк по Струма Екстремни спускания с каяк по Струма
27.08.2013
Любители на екстремните спортове и професионални каякари ще се съберат от 6 до 8 септември на Национален събор на екстремните водни спортове - Каяк в бързи води Струма 2013 г.
:Екстремни спортовеРафтингРафтинг по Струма
От къде извира р струма - актуално -  Откриват рафтинг сезона в Симитли Откриват рафтинг сезона в Симитли
29.03.2014
Рафтинг сезон в Симитли ще бъде открит днес с голямо водно шоу. Любителите на рафтъри и каяци вече ще могат да се спускат по бързеите на река Струма.
:РафтингРафтинг сезонОткриване на рафтинг сезон
От къде извира р струма - актуално -  Отварят моста при с. Рибник по пътя за Рупите Отварят моста при с. Рибник по пътя за Рупите
24.04.2013
Близо година отне укрепването и изграждането на моста при с. Рибник, който рухна на 24 май миналата година. От община Петрич обещаха пускането на съоръжението да стане след Великден.
:ПетричСело РибникАвтомагистрала Струма
От къде извира р струма - актуално -  Симитли става център на екстремни спортове Симитли става център на екстремни спортове
27.09.2011
В център за екстремни спортове като рафтинг спускания по река Струма в Кресненското дефиле, ще се превърне община Симитли.
:Екстремни спортовеКолоезденеРафтинг
От къде извира р струма - актуално -  Откриват риболова на река Струма Откриват риболова на река Струма
30.05.2015
Риболовният сезон за рибностопанските обекти, разположени до петстотин метра надморска височина, ще бъде открит на 1-ви юни.
:РиболовЗабрана за риболовРибарство и контрол в Благоевград
От къде извира р струма - актуално -  Разкопките край Мурсалево ще продължат до ноември Разкопките край Мурсалево ще продължат до ноември
10.08.2014
Специалистите са заявили, че в участъка, през който трябва да се направи лот 2 на АМ Струма, трябва да се разгледа още известно време, тъй като обектът е от голяма значимост за културата.
:РазкопкиРазкопки край МурсалевоСело Мурсалево
От къде извира р струма - актуално -  Откриват сезона на рафтинга по Струма Откриват сезона на рафтинга по Струма
23.03.2015
Тази събота се открива сезонът на рафтинга по река Струма. По традиция любителите на този атрактивен, но опасен спорт се събират в началото на Кресненското дефиле край Симитли.
:РафтингРафтинг по СтрумаРафтинг в Кресненското дефиле
От къде извира р струма - актуално -  Абсурд: Магистрала Струма без отбивка за Рилски манастир Абсурд: Магистрала Струма без отбивка за Рилски манастир
25.08.2015
Ставаме свидетели на поредния български абсурд. Оказва се, че в отсечката от все още строящата се магистрала Струма между Благоевград и Дупница няма отбивка за Рилския манастир.
:Рилски манастирПът Е-79Магистрала Струма