събота, 13 февруари [ ]

Почивки по нои

Почивки по нои - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Почивки по нои от света на туризма. Всичко за Почивки по нои в Pochivka.com.

Почивки по нои - актуално -  Най-изгодните летни почивки са в България и Турция Най-изгодните летни почивки са в България и Турция
19.05.2015
Все още могат да се открият изключително изгодни предложения за пакети за летни почивки у нас и в курортите в Турция, въпреки че официалното откриване на сезона е след по-малко от десет дни.
Още:Летни почивкиИзгодни летни почивкиПакети за летни почивки
Почивки по нои - актуално -  Евтини летни почивки на Боровец Евтини летни почивки на Боровец
21.08.2012
Курортът Боровец предлага евтини почивки за тези, които не обичат горещините и морската суетня. Тук гарантират спокойствие и пълна почивка.
Още:БоровецПочивка на Боровец
Почивки по нои - актуално -  Компания предлага почивки за нудисти и суингъри Компания предлага почивки за нудисти и суингъри
20.02.2015
Туристическа компания планира да предлага почивки, предназначени специално за нудисти и суингъри. Агенцията ще се фокусира върху хората с по-освободени нрави, като им предложи почивки в пълна дискретност.
Още:Почивки за нудистиПочивки за суингъриСекс туризъм
Почивки по нои - актуално -  Скъпи уикенд почивки гонят туристи от курортите ни Скъпи уикенд почивки гонят туристи от курортите ни
11.01.2015
Пред Нова телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че цените на по-кратките ваканции у нас, наречени уикенд почивки, са прекалено надути.
Още:ТуристиУикенд почивкиНиколина Ангелкова
Почивки по нои - актуално -  Записванията за зимните почивки започнаха Записванията за зимните почивки започнаха
12.09.2011
При ранните записвания някои оферти са с 30 процента намаление. Вече има и застраховка срещу неподходящи условия за ски. Това включва неработещи съоръжения, вятър, буря, липса на сняг.
Още:БанскоПампоровоСки ваканция
Почивки по нои - актуално -  Суперевтини почивки на Слънчев бряг, но за молдовци Суперевтини почивки на Слънчев бряг, но за молдовци
06.04.2015
Суперевтини почивки на Слънчев бряг предлага молдовският туроператор Синбад. На сайта на туроператора могат да се видят оферти за шокиращо ниски цени, които стартират от 51 евро за седемдневна почивка.
Още:Почивки в българияПочивки в Слънчев брягЦени на почивки за българи
Почивки по нои - актуално -  Есенни предложения за почивки Есенни предложения за почивки
19.10.2013
Макар активният туристически сезон да е приключил, любителите на туризма могат да се възползват от добрите есенни предложения за почивки и развлечения. Особено добри оферти дават планински къщи за гости.
Още:Къщи за ГостиСПА хотелиПочивки на планина
Почивки по нои - актуално -  Кампанията Мислиш си, че познаваш България провокира и родните туристи Кампанията Мислиш си, че познаваш България провокира и родните туристи
10.06.2015
Една нова и иновативна кампания си е поставила за цел да провокира българските и чуждестранните туристи да опознаят по-добре родината си и да се спрат на България като място за почивки и екскурзии.
Още:БългарияПочивки в българияКампания за България
Почивки по нои - актуално -  Безплатни почивки с НОИ и през 2015 Безплатни почивки с НОИ и през 2015
03.04.2015
На 31 март стартираха записванията за по-евтини почивки с програма на Националния осигурителен институт (НОИ). Близо 44 000 българи ще могат да се възползват от програмата за профилактика и рехабилитация през 2015 г.
Още:НОИБезплатни почивки с НОИПочивки по програми на НОИ
Почивки по нои - актуално -  Ранни записвания за зимни почивки на руски и британски туристи Ранни записвания за зимни почивки на руски и британски туристи
11.11.2012
Базирайки се на информацията за ранни записвания за зимни почивки на руски и британски туристи може да се каже, че се очаква 10 процентов ръст на желаещите да прекарат зимната си почивка в нашите ски курорти.
Още:Зимен сезонЗимни курортиСПА туризъм