петък, 27 март [ ]

Почивки по нои

Почивки по нои - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Почивки по нои от света на туризма. Всичко за Почивки по нои в Pochivka.com.

Почивки по нои - актуално -  Евтини летни почивки на Боровец Евтини летни почивки на Боровец
21.08.2012
Курортът Боровец предлага евтини почивки за тези, които не обичат горещините и морската суетня. Тук гарантират спокойствие и пълна почивка.
Още:БоровецПочивка на Боровец
Почивки по нои - актуално -  Компания предлага почивки за нудисти и суингъри Компания предлага почивки за нудисти и суингъри
20.02.2015
Туристическа компания планира да предлага почивки, предназначени специално за нудисти и суингъри. Агенцията ще се фокусира върху хората с по-освободени нрави, като им предложи почивки в пълна дискретност.
Още:Почивки за нудистиПочивки за суингъриСекс туризъм
Почивки по нои - актуално -  Скъпи уикенд почивки гонят туристи от курортите ни Скъпи уикенд почивки гонят туристи от курортите ни
11.01.2015
Пред Нова телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова заяви, че цените на по-кратките ваканции у нас, наречени уикенд почивки, са прекалено надути.
Още:ТуристиУикенд почивкиНиколина Ангелкова
Почивки по нои - актуално -  Записванията за зимните почивки започнаха Записванията за зимните почивки започнаха
12.09.2011
При ранните записвания някои оферти са с 30 процента намаление. Вече има и застраховка срещу неподходящи условия за ски. Това включва неработещи съоръжения, вятър, буря, липса на сняг.
Още:БанскоПампоровоСки ваканция
Почивки по нои - актуално -  Есенни предложения за почивки Есенни предложения за почивки
19.10.2013
Макар активният туристически сезон да е приключил, любителите на туризма могат да се възползват от добрите есенни предложения за почивки и развлечения. Особено добри оферти дават планински къщи за гости.
Още:Къщи за ГостиСПА хотелиПочивки на планина
Почивки по нои - актуално -  Ранни записвания за зимни почивки на руски и британски туристи Ранни записвания за зимни почивки на руски и британски туристи
11.11.2012
Базирайки се на информацията за ранни записвания за зимни почивки на руски и британски туристи може да се каже, че се очаква 10 процентов ръст на желаещите да прекарат зимната си почивка в нашите ски курорти.
Още:Зимен сезонЗимни курортиСПА туризъм
Почивки по нои - актуално -  Очаква се 10 процентно увеличение на туристите през летния сезон Очаква се 10 процентно увеличение на туристите през летния сезон
06.04.2013
Представителите на туристическия бранш по морето очакват 10 процентно увеличение на туристите през настоящия летен сезон. Повод за техния оптимизъм е броя на направените вече предварителни записвания за почивки у нас.
Още:БургасСПА туризъмТуристи
Почивки по нои - актуално -  На палатка или в Слънчев бряг На палатка или в Слънчев бряг
19.05.2013
Най-евтините почивки ще бъдат на къмпинг, но тук ще трябва да се направи малък компромис с условията. Нощувките ще струват между 7 и 20 лв. Тези цени се следват от предложенията от по-отдалечените от плажа хотели в Слънчев бряг.
Още:АлбенаЗлатни пясъциКитен
Почивки по нои - актуално -  Суинг екскурзиите в чужбина- хит сред българите Суинг екскурзиите в чужбина- хит сред българите
05.11.2014
Десетки български туристи вече са се възползвали от специалните оферти за секс и културен туризъм, които се срещат в мрежата. Сред най-известните и посещавани от суингъри дестинации са френският курорт Кап Даг, както и Ривиера Мая в Мексико.
Още:СуингъриСуинг екскурзииСуинг курорти
Почивки по нои - актуално -  Цените по морето поскъпват на три етапа Цените по морето поскъпват на три етапа
01.07.2012
Още една седмица любителите на морските почивки ще могат да се възползват от по-евтини почивки. След това започва поскъпването, което тази година ще бъде на три вълни.
Още:Златни пясъциНесебърСлънчев бряг