сряда, 26 юли [ ]

Река тунджа кои земи напоява

Река тунджа кои земи напоява - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Река тунджа кои земи напоява от света на туризма. Всичко за Река тунджа кои земи напоява в Pochivka.com.

Река тунджа кои земи напоява - актуално -  Река Тунджа Река Тунджа
17.11.2012
Тунджа е втората по дължина река в България. Тунджа е една от най-значимите реки в страната и водите й са ценен ресурс за земеделските земи. Тунджа свързва България с Турция.
:Река ТунджаТунджа
Река тунджа кои земи напоява - актуално -  Ямбол приветства Международен живописен пленер Ямбол приветства Международен живописен пленер
01.09.2015
Международен живописен пленер Певецът на Тунджа ще се проведе в Ямбол. Събитието стартира днес и ще трае до 10-ти септември.
:ЯмболМеждународен живописен пленерПевецът на Тунджа
Река тунджа кои земи напоява - актуално -  Река Ориндж Река Ориндж
09.10.2013
Река Ориндж е известна като най-дългата река, която тече в Южна Африка. Река Ориндж извира в Лесото, в планините Дракенсберг. В този район Река Ориндж е известна с името Сенку.
:ОринджРека Ориндж
Река тунджа кои земи напоява - актуално -  Река Марица Река Марица
08.10.2011
Марица е най-пълноводната и третата по дължина река в България. В древността Марица се е наричала Хеброс или Хебър. На старотракийски език Марица значи езеро или голяма вода.
:МарицаРека МарицаХебър
Река тунджа кои земи напоява - актуално -  Река Струма Река Струма
10.10.2011
Струма е най-голямата река в западна България. Струма води началото си от столичната планина Витоша. Струма се влива в беломорския Струмски залив.
:СтрумаРека СтрумаСтрумски Залив
Река тунджа кои земи напоява - актуално -  Река Иртиш Река Иртиш
26.04.2013
Река Иртиш преминава през Русия и Китай. Река Иртиш е приток на река Об. Река Иртиш е с дължина от 4248 метра.
:Река ИртишИртиш
Река тунджа кои земи напоява - актуално -  Река Блайд Река Блайд
04.08.2010
Река Блайд (Blyde River) и живописният каньон, който тя е образувала на фона на планината Дракенсберг, са една от най-живописните, дори драматични картини в цяла Южна Африка.
:Река БлайдДракенсбергБлайд
Река тунджа кои земи напоява - актуално -  Река Арно Река Арно
18.12.2012
Река Арно се намира в тосканския регион. Река Арно е смятана с право за най-важната река в центъра на Италия след река Тибър. Река Арно е дълга над 240 километра. Поречието на река Арно е невероятно красиво
:АрноРека Арно
Река тунджа кои земи напоява - актуално -  Река Нишава Река Нишава
13.11.2011
Река Нишава е река, която тече, през България и през Сърбия. Река Нишава извира от връх Ком в Стара планина.
:Връх КомРека НишаваНишава
Река тунджа кои земи напоява - актуално -  В шест реки в Пловдивско риболовът е забранен В шест реки в Пловдивско риболовът е забранен
31.01.2010
Министерството на земеделието и храните забрави риболова в шест реки в област Пловдив. Причината е, че в момента се извършва зарибяване, както и опазването на биологичното разнообразие в района.
:ЛъкиПловдивРиболов