четвъртък, 27 юли [ ]

Хотел на белослава в лозенец

Хотел на белослава в лозенец - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Хотел на белослава в лозенец от света на туризма. Всичко за Хотел на белослава в лозенец в Pochivka.com.

Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Забраниха къпането на централния плаж в Лозенец Забраниха къпането на централния плаж в Лозенец
20.08.2015
Наложиха забрана за къпане на централния плаж в родния морски курорт Лозенец. Ограничението е наложено от Регионалната здравна инспекция в Бургас, откъдето са установили отклонения по изследваните микробиологични показатели.
:ЛозенецПлаж в ЛозенецЗабрана за къпане в Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Проверяват плажовете в Лозенец Проверяват плажовете в Лозенец
28.06.2011
В момента в община Царево текат проверки по плажовете, като целта е да се осигури чист плаж на почиващите, както и дъстъп на плажната ивица.
:ЛозенецЦаревоПлажове в Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Отвориха плажа в Лозенец Отвориха плажа в Лозенец
30.08.2015
Плажът в Лозенец вече е отворен за туристи, след като последните проби на водата се оказали в норма. От курорта се надяват почиващите да се върнат, въпреки скандала със замърсеното море.
:Плаж в ЛозенецОтворен плаж в ЛозенецТуристи в Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Рок маратон в Лозенец Рок маратон в Лозенец
30.08.2010
Днес Лозенец е столицата на младежкия рок. Точно в 19 часа на площада започва маратона. Той се провежда в рамките на фестивала Жреци на музите. Меломаните ще чуят изпълненията на четири групи.
:ЛозенецЖреци на музитеРок маратон Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Примамливи оферти за море за деня на Съединението Примамливи оферти за море за деня на Съединението
30.08.2010
Хотелиерите вече подготвят своите оферти за дългия уикенд, който ще имаме по повод Съединението на България на 6 септември. На Слънчев бряг може да се почива само срещу 43 лева ол инклузив.
:Ол инклузивОферти Слънчев брягОферти за море
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Плажът в Лозенец е отворен, ако ви се плува Плажът в Лозенец е отворен, ако ви се плува
28.08.2015
Забраната за къпане на централния плаж в Лозенец беше вдигната официално вчера на обяд. Здравните инспектори уточняват, че забраната в района на първи и втори пост на плажа остава в сила.
:ЛозенецЗабрана за къпане в ЛозенецЦентрален плаж в Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Недоволни туристи от плажа в Лозенец Недоволни туристи от плажа в Лозенец
23.08.2010
Само за една седмица на телефона в общинска администрация Царево са получени 17 оплаквания от недоволни туристи, позващи плажа в Лозенец.
:ЛозенецПлаж ЛозенецТуристи Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  ШОК: Пак затвориха плажа в Лозенец ШОК: Пак затвориха плажа в Лозенец
28.08.2015
Буквално часове след като забраната за къпане на централния плаж в Лозенец беше вдигната с някои изключения, плажната ивица беше затворена отново. Забраната за влизане във водата бе наложена от Регионалната здравна инспекция в Бургас.
:ЛозенецПлаж в ЛозенецЗатворен плаж в Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Плажът в Лозенец намери стопанин срещу 82 хил.лева Плажът в Лозенец намери стопанин срещу 82 хил.лева
10.06.2010
Областната управа на Бургас и МРРБ проведоха процедура за отдаване под наем на 34 плажа, но само плажът в Лозенец намери своя стопанин.
:ЛозенецПлажове ЛозенецПлажове Бургас
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Община Царево проверява за нелегални туристи Община Царево проверява за нелегални туристи
10.08.2010
Кметът на Царево Петко Арнаудов е сформирал комисия, която извършва проверки за нелегални туристи. Проверяват се от няколко дни всички къмпинги, хотели и частни квартири.
:ЛозенецНестинаркаЦарево