петък, 3 юли [ ]

Хотел на белослава в лозенец

Хотел на белослава в лозенец - туристически новини, атракции и забележителности. Материали за Хотел на белослава в лозенец от света на туризма. Всичко за Хотел на белослава в лозенец в Pochivka.com.

Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Проверяват плажовете в Лозенец Проверяват плажовете в Лозенец
28.06.2011
В момента в община Царево текат проверки по плажовете, като целта е да се осигури чист плаж на почиващите, както и дъстъп на плажната ивица.
Още:ЛозенецЦаревоПлажове в Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Рок маратон в Лозенец Рок маратон в Лозенец
30.08.2010
Днес Лозенец е столицата на младежкия рок. Точно в 19 часа на площада започва маратона. Той се провежда в рамките на фестивала Жреци на музите. Меломаните ще чуят изпълненията на четири групи.
Още:ЛозенецЖреци на музитеРок маратон Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Примамливи оферти за море за деня на Съединението Примамливи оферти за море за деня на Съединението
30.08.2010
Хотелиерите вече подготвят своите оферти за дългия уикенд, който ще имаме по повод Съединението на България на 6 септември. На Слънчев бряг може да се почива само срещу 43 лева ол инклузив.
Още:Ол инклузивОферти Слънчев брягОферти за море
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Недоволни туристи от плажа в Лозенец Недоволни туристи от плажа в Лозенец
23.08.2010
Само за една седмица на телефона в общинска администрация Царево са получени 17 оплаквания от недоволни туристи, позващи плажа в Лозенец.
Още:ЛозенецПлаж ЛозенецТуристи Лозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Плажът в Лозенец намери стопанин срещу 82 хил.лева Плажът в Лозенец намери стопанин срещу 82 хил.лева
10.06.2010
Областната управа на Бургас и МРРБ проведоха процедура за отдаване под наем на 34 плажа, но само плажът в Лозенец намери своя стопанин.
Още:ЛозенецПлажове ЛозенецПлажове Бургас
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Община Царево проверява за нелегални туристи Община Царево проверява за нелегални туристи
10.08.2010
Кметът на Царево Петко Арнаудов е сформирал комисия, която извършва проверки за нелегални туристи. Проверяват се от няколко дни всички къмпинги, хотели и частни квартири.
Още:ЛозенецНестинаркаЦарево
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Няма достъп до някои плажове на Лозенец Няма достъп до някои плажове на Лозенец
02.08.2010
В местността Тарфа до Лозенец е доста трудно да достигнете до някои от малките красиви плажчева, все едно дали си опитвате да го направите по мори или по суша.
Още:Плажове ЛозенецТарфа
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Значителен ръст на броя на нощувките в Царево Значителен ръст на броя на нощувките в Царево
30.07.2011
Кметът на Царево Петко Арнаудов очаква сравнително добър летен сезон. Статистиката до сега сочи, че тук има 25 процента увеличение на броя на туристите в сравнение с миналата година.
Още:ЛозенецЦарево
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  Жреци на музите стартира в Царево Жреци на музите стартира в Царево
07.08.2012
На 21 август с концерт в Царево ще бъде дадено началото на традиционният международен младежки фестивал на изкуствата Жреци на музите.
Още:АхтополКитенЛозенец
Хотел на белослава в лозенец - актуално -  В Царево се провежда Международен арт-фестивал В Царево се провежда Международен арт-фестивал
30.08.2012
В крайморските градове по южното ни Черноморие от 31 август започва Международен арт-фестивал Нестия-Царево 2012. Изявите на фестивала ще бъдат последователно в градовете Ахтопол на 31 август, Лозенец на 1 септември, в Царево на 2 септември.
Още:АхтополЛозенецЦарево