Кои дестинации да Не посетите през 2017 година

26.12.2016
Големия бариерен риф

Всяка година различни туристически сайтове, списания, телевизии или агенции се надпреварват да рекламират и препоръчват туристически дестинации, които непременно трябва да бъдат посетени, ако не веднага, то поне в рамките на няколко месеца.

Но докато едни препоръчват дадени дестинации, малцина са онези, които ще ви кажат къде да Не пътувате през Новата година и най-важното - защо да не ходите там. Ето и списък с най-непрепоръчваните дестинации за туризъм за 2017 година:

Големият бариерен риф

Една от най-впечатляващите природни забележителности в света загива в резултат на човешката дейност и замърсяването на водата. За да се запази уникалната екосистема на това място е препоръчително туристите да ограничат посещенията си там. Вместо това препоръчваме да посетите остров Атауро.

Маями бийч

Маями Бийч

Може да ви се струва, че нищо не е по-неприятно от това да си загубите багажа по време на почивката, но ви уверяваме, че това не е така. Помислете за секунда върху възможността да бъдете заразени с вируса Зика и ще се съгласите с нас. За съжаление на туристите Маями е едно от местата, където това вече е реална възможност, но подобни опасни комари няма в Кей Уест.

Таймс Скуеър

Таймс Скуеър в Ню Йорк

Таймс Скуеър в Ню Йорк е площадът в Ню Йорк, в който ще откриете най-малко нюйоркчани и може би ще усетите в най-малка степен атмосферата на града, защото се посещава от всички туристи и е пълен с улични музиканти, грилове за хотдог и магазини за сувенири. Ако искате да усетите духа на Ню Йорк отидете в Бруклин, минете по моста Манхатън и се насладете на улично изкускво, гурме приключения и разбира се - мюзикъли.

3
Общо гласували: 1
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати