Pochivka.com»Статии и Новини»Новини»Кои са най-желаните туристически дестинации в момента

Кои са най-желаните туристически дестинации в момента

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
833
Бора Бора

Интернет платформата за споделени жилища Airbnb и сайтът за споделяне на изображения Пинтерест са обединили усилия, за да покажат кои са най-търсените световни дестинации за отдих в момента.

След подробен анализ на три милиарда предложения за пътуване в Pinterest и три милиона резервации, направени в системата на Airbnb, става ясно и кои са най-желаните в последните шест месеца места.

Тенерифе

На първо място според проучването се нарежда Шарм ел Шейх (Египет). Втората позиция пък е заета от Тенерифе (Канарски острови). Третото място категорично е за Куршевел (Франция).

Четвъртата най-търсена дестинация пък са Шотландските високи земи (Хайлендс). Петото място е заето от Рейкявик (Исландия), отбелязват от businessinsider.com.

Санторини

На шеста позиция се нарежда Киото (Япония). Бора Бора (Полинезия) пък заема чак седмото място. На осмо място остава Ню Йорк. На девета позиция е бижуто на Гърция – Санторини. Десетото място остава за Барселона.

Барселона

Извършените търсения и резервации в сайта показват огромен интерес към определени дестинации напоследък. Сред тях са Исландия и Шотландия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати