Евтини нощувки по морето

12.05.2010
Албена

Летният сезон по Черноморието стартира с оферти за евтини нощувки. Така в Балчик, Каварна, Шабла и Кранево туристите могат да нощуват на цена от 10 до 20 лева. През силния сезон - юли - август, повишението на цените няма да е повече от 20-25 на сто.

Слънчев бряг предлага също нощувка за 20 лева, но с включена само закуска, както и по-нисък клас обслужване. Малко по - висока е нощувката в СПА центъра в Каварна, който е хотел с четири звезди. Нейната стойност за двойна стая е 70 лева.

След като курорта Албена обяви, че децата там ще се настаняват безплатно, сега там се организира и Месец на детето. Месецът е юни и на семействата с деца се осигурява допълнителна стая за децата. Тризвездните хотели като „Ком", „Компас" и „Панорама" предлагат ваканция по формулата „ултра олинклузив" при цена от 52 лв. на човек на ден.

От община Балчик ще следят стриктно за плащането на туристическите такси. В регистрите на хотелите трябва да бъдат записвани и децата под 12 години, въпреки, че за тях не се плащат такси.

3
Общо 4 гласували
5 0
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати