Мощни купони за Джулай морнинг от Камен бряг да Варвара

01.07.2010
Мощни купони за Джулай морнинг от Камен бряг да Варвара

Традицията повелява изгревът на първи юли да бъде посрещнат с много рок. По този повод се подготвят мощни купони от Камен бряг до Варвара.

Грандиозен рок фест ще има на Аспаруховия плаж. Той ще продължи цели 10 дни. Голимият купон ще бъде в култовото заведение "Редрок", от чиято тераса мечтатели и влюбени броят звезди. До три през нощта ще има купон в Гръцката махала във Варна.

Веселието ще продължи на плажа, където ще бъдат палени огньове, край които се събират купонджиите с китари. В "Редрок" ще се предлага и специалитетът "Триножник на скара" на цена от 19, 80 лева.

На тържеството естествено ще присъстват и рокерите от клуба във Варна. На големия плаж в Шкорпиловци пък "Мюзик бийч" събира осем групи, които ще разтърсят морето с блус, рок, фънки, джаз и соул.

В Бургас сцената е на централния плаж. Гвоздеят в програмата там ще е Кен Хенсли от "Юрая Хийп", който заедно с група "Сънрайз" ще изпее химна July morning в неговата кавър версия. Първите лъчи на слънцето ще бъдат посрещнати с много танци.

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати