Боровец даде старт на ски сезона

18.12.2010
Боровец даде старт на ски сезона

Днес на Боровец бе даден старт на новия ски сезон. Любителите на белите спортове бяха зарадвани от концесионера на пистите - "Бороспорт" АД с лифт карти на половин цена. Бонусът е валиден и в неделя.

Пред хотел “Рила” бяха изградени два големи скока за всички любители на фристайл-дисциплините. Допускаха се всички желаещи, като единственото условие бе да имат каски.

За по-малките беше изградено специално трасе за спускане с шейни, като най-атрактивните спускачи получиха награди.

Организаторите са помислили и за децата. За тях има безплатни забавления в снежен парк "Борокидс". Тази година цените за ползване на ски съоръженията няма да бъдат променяни.

Еднодневната карта за всички съоръжения от понеделник до петък e 55 лв., a в събота и неделя - 35 лв. Oстава и специалната цена от 25 лв. за четириседалковия лифт "Ястребец Експрес" от понеделник до петък, насочена специално към привържениците на ски зона Ястребец".

Намалени са цените за ползване на всички видове екипировка за ски и сноуборд в гардеробите на Бороспорт. Уикенд ски пакет, който включва 2 дни, наем на ски екип, обучение 4 часа за 2 дни и лифт карта струва 180 лв. за възрастен и 120 лв. за дете до 12 години.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати