На 16 юни Боровец открива летния сезон

14.06.2012

Курортът Боровец ще даде старт на летния сезон на 16 юни. Мотото на празника ще бъде „Празник на приключенията в планината" и на него ще бъдат предложени предизвикателства з малки и големи.

Във въжения град „Бороландия" желаещите ще могат да пробват своите катерачески способности, както и да участват в планински тур до местността „Черната скала". За децета ще има начални уроци по езда.

В парка по колоездене се организират специални байк турове. Тези, които искат да участват в туровете ще получат безплатни екипировка, колело и билет за лифта. За тях ще има и професионален водач.

На 16 юни Боровец открива летния сезон

Пред хотел "Рила" ще бъде сложена специално за откриването на сезона въздушна възглавница, на която байкърите ще могат да покажат различни трикове.

Ще има много музика и изненади за гостите Боровец. Курортът предлага още джип сафари и off-road маршрути с ATV, маунтин байк, конна езда, стрелба с лък, забавления във въжения град „Бороландия".

За най-малките гости на курорта врати отваря и детския Бороленд клуб, където могат да се забавляват деца от 2 до 10 години. За тях се предлагат почасови и целодневни занимания, както и организирането на детски партита.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати