Поморие ще предлага нови туристически продукти

15.08.2012

Поморие продължава да се развива като една атрактивна туристическа дестинация. Скоро се започва работа по нов проект "Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина".

Чрез проекта, който е на стойност 477 096 лв. ще се популяризират не само традиционните, но и създадените през последните години нови атрактивни продукти и услуги. Той ще се осъществява се съвместно с общините Айтос и Руен.

Тук вече се предлагат СПА услуги с високо качество, развива се балнеотуризъм, както и културно-познавателен туризъм. И за трите общини е важен ловния туризъм, изградени са туристически еко пътеки.

Поморие ще предлага нови туристически продукти

Реализирането на проекта ще даде възможност се разработят туристически пакети на базата на регионални туристически продукти, да се ръзработят рекламни материали на български, английски, немски, руски.

Ще бъдат разработени и три кратки филма на тема "Културен туризъм", "Еко и селски туризъм" и "Спа и уелнес" на 4 езика, ще се подготвят участия в туристически борси. Идеята трябва да се реализира в срок от 24 месеца.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати