Арт автобус рекламира Бургас

25.10.2012

Бургас продължава да изненадва жителите и гостите си с нови атрактивни начини за подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 г.

От днес по улиците на Бургас се движи Арт автобус 2019, който ще прави интересна реклама на морския град. Графитите по него представят най-характерното за културата и културния живот на Бургас.

Рисунките ни връщат към Фестивала на пясъчните скулптури, най-голямото музикално събитие на България Spirit of Burgas, фолклорния фестивал. Представени са и киното, театъра, балета, литературата, музиката, изобразителното изкуство.

Арт автобус рекламира Бургас

Арт автобусът ще се използва като нетрадиционно място за културни събития, както и като мобилен информационен офис в рамките на цялата кампания, свързана с кандидатурата.

Ако не е ангажиран за събитие, автобусът ще се движи по някоя от градските линии. На 1 ноември, когато се чества Деня на будителите автобусът ще тръгне на обиколка и в останалите дванадесет града от бургаски регион, които подкрепиха кандидатурата му.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати