Варна ще бъде домакин на Музикален фестивал Откритие 2013

17.04.2013

Морската столица Варна ще бъде домакин на международния музикален фестивал „Откритие 2013“, който ще се проведе от 17 до 19 май тази година. Музикалното събитие има амбицията да представи най-доброто от музикалните култури на цели 5 континента.

Сцената на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ ще бъде мястото, където джаз и соул ще си направят среща, за наслада на цените на музиката. Музикантите, които ще вземат участие в музикалното събитие обещават незабравими преживявания на меломаните.

Варна

След изключително успешното си представяне на миналогодишното издание на фестивала „Варненско лято“, квинтета „Корени и влияние“ обещава да зарадва публиката с най-новите си парчета, които са невероятна смесица от поп, соул и джаз.

Специален гост на предстоящия фестивал ще бъде австрийската джаз-певица с български корени – Александрина Симеон и нейната джаз-формация „Александрина Симеон квинтет“, която ще представи уникални авторски композиции, които съчетават в себе си суинг, соул, етно и разбира се – джаз.

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати