Пампорово откри летния сезон

16.06.2013

В курорта Пампорово вече откриха летния сезон. За всички дошли на събитието беше осигурено безплатно ползване на лифта. Така всеки желаещ можеше да тества разнообразието от трасета за маунтин байк.

Любителите на велоспорта ще намерят тук специализирано и маркирано в черно трасе, по което могат да тренират професионалистите. Не са забравени и начинаещите в този спорт. За тях и семействата с деца и маркираното в зелено трасе.

Дължината на семейния маршрут е 5400 метра. Дори от най-малките любители на велосипедния спорт от този сезон ще могат да се възползват от двата нови зелени панорамни маршрути.

Велоспорт

В парка вече функционира и специализирано трасе за обучение и усъвършенстване на уменията, чиято дължина е 2800 метра. То е подходящо за тези, които желаят да увеличават постепенно натоварването си.

Помислено е и за тези, които не разполагат със собствен велосипед. Тук те могат да наемат колела от различен клас, както и необходимата защитна екипировка.

В парка през целия сезон ще могат да се ползват трите лифта - Студенец №1, Студенец № 2 и №4 Смолянски езера от понеделник до неделя без почивен ден от 08:45 до 18:00.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати