Настана време за мъже в София

20.11.2013

Есен е, дните стават все по къси, а мракът над София се спуска все по-рано. Добрата новина е, че вече откриха активния театрален сезон.

Тази година Младежкия театър в София, който носи името на обичания от всички български актьор Николай Бинев, реши да изненада почитателите на театралното изкуство с мюзикъл.

Настана време за мъже в София

Днес, 20-и ноември от 19 часа в Младежкия театър ще бъде официалната премиера на мюзикъла Страхотни момчета. Постановката е по нашумелия американски мюзикъл "Време за мъже" и е дело на режисьора Владимир Люцканов.

Тези от вас, които са гледали страхотната британска комедия „Време за мъже“, по който по-късно е поставен и бродуейския мюзикъл, са запознати с фабулата. Индустриален бум, последван от рецесия, който оставя десетки работници на улицата.

Шестима бивши работници в металургичен център, притиснати до стената от безпаричието, се решават на отчаян ход, за да припечелят нещо – мъжки стриптийз. Но не какъв да е – стриптийз до пълна голота – телесна и душевна.

Талантливите актьори от Младежкия театър Николай Бинев, както и някои външни изпълнители, ще изгреят тази вечер на софийска сцена. Дарин Ангелов, Ясен Атанасов, Константин Станчев, Явор Спасов, Цветан Даскалов и Светослав Добрев ще свалят ризи и души с подкрепата на Искра Донова, Албена Михова и Мариана Миланова.

А дали българските страхотни момчета ще свалят всичко от себе си – почакайте и ще разберете!

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати