Студентски празник в теснолинейката Септември-Добринище

05.12.2013

Изобретателни младежи са решили да отбележат по нестандартен начин 8-декември. Повече от 80 студенти ще си организират парти във влака, който се движи по теснолинейните релси между Септември и Добринище.

Веселото събитие, което се организира с разбирането и подкрепата на железопътната компания БДЖ е кръстено Среднощен експрес. Инициативата се организирана от младежка група, която е специализирана в организирането на флашмоб събития.

Студентски празник

Празникът на колела има за цел не само да дари едно незабравимо изживяване на студентите, но и да популяризира единствената в България теснопътна железопътна линия.

Влакът с празнуващите студенти ще потегли от гара Септември в 2.30 маса пред нощта. Железопътната компания е осигурила два допълнителни вагона, които ще дадат възможност на повече празнуващи да се възползват от нестандартното предложения.

Композицията ще бъде оборудвана с професионална озвучителна техника и светлинни ефекти. Организаторите обявиха, че ще подсигурят разнообразна музика, която да задоволи дори и най-капризните студенти.

За доброто настроение на празнуващите ще се погрижат и популярни участници от музикални телевизионни формати, които ще пеят на живо.

Пътуването ще продължи 5 часа и в ранните часове на 7-и декември студентите ще пристигнат в град Банско, където ще продължат честванията на празника си.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати